Parking a Ajuntament de Xàtiva - Xàtiva

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


L’Ajuntament de Xàtiva és al carrer Albereda Jaume, un punt cèntric de la ciutat. El consistori ocupa un gran edifici de quatre plantes i la façana té grans finestrals i un rètol en què es llegeix “Casa de la Ciutat”.

Aquest edifici allotja l’òrgan municipal de la ciutat i, per tant, té totes les competències polítiques locals. A més, si visites la ciutat per primera vegada, l’Ajuntament és una parada obligatòria. En aquest espai, tant ciutadans com visitants poden fer consultes, tramitar queixes o informar-se sobre el programa d’activitats culturals disponibles a Xàtiva, com ara qui són les falleres locals o la falla municipal de l’Ajuntament, organitzat per la Junta Local Fallera de la ciutat.

Davant de l’ajuntament trobaràs un punt més d’informació, dedicat al turista: és el Tourist Info Xàtiva, a l’avinguda Albereda Jaume I, 50, per informar el visitant sobre tot el que pot veure a la ciutat. La zona també té diversos locals gastronòmics i cafeteries on pots relaxar-te i gaudir del menjar típic valencià.

Sens dubte, l’ajuntament és un bon punt de partida per començar la teva ruta per descobrir la ciutat. A pocs carrers del consistori trobaràs el Museu Almodí, un dels més destacats de la comunitat autònoma valenciana, d’estil gòtic però amb un pati interior renaixentista. Realment, una autèntica joia per al turista. A pocs metres trobaràs el monument més important de Xàtiva: el seu castell. Per arribar-hi només cal que t’adrecis a la pujada del castell i passis per la serra del castell de Xàtiva.

La zona té un accés difícil; per això, et recomanem que aparquis el vehicle al nostre parking Saba, que també és al centre històric de la ciutat, molt a prop de l’ajuntament. És a l’estació de Xàtiva, concretament a la plaça de l’Estació, s/n.

Aparcaments Saba a Xàtiva

Tenim pàrquings a ...

Si ets a Xàtiva i tens la intenció de desplaçar-te, et recordem que pots utilitzar el nostre parking. Està situat en un punt estratègic de la ciutat: al costat de l’estació de tren i prop de les vies de comunicació principals. Des d’allà, et costarà molt menys moure’t cap on vulguis i no t’hauràs de preocupar per si trobes lloc on deixar el vehicle.

Deixa el cotxe a prop de ...

Vols passar uns quants dies a Xàtiva? Et recomanem que visitis el castell, les muralles o l’Almodí, entre molts altres monuments imprescindibles. Perquè puguis gaudir de l’estada al màxim i perquè no hagis de passar gaire temps buscant un lloc on aparcar el cotxe, posem a la teva disposició el nostre parking. El trobaràs al centre del municipi.