Parking a Ajuntament i Plaça Major de Valladolid - Valladolid

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


Situada al centre mateix de la ciutat, a pocs metres d’altres monuments significatius, com ara l’església de San Benito el Real o l’església de Santa María la Antigua, es troben l’Ajuntament i la Plaza Mayor de Valladolid, dos importants emblemes de la ciutat.

A mitjan segle XI, Valladolid era un petit llogaret agrícola envoltat per una tanca defensiva. L’espai que actualment ocupa la Plaza Mayor i els voltants es troba fora d’aquella primera muralla, prop de la porta coneguda com a Postigo del Trigo, el punt per on els mercaders entraven a la vila amb els aliments. Al final van establir allà el mercat i va esdevenir el centre neuràlgic de la zona.

D’altra banda, a la mateixa Plaza Mayor, hi trobem la Casa Consistorial de la ciutat. Actualment, i des del 1908, és la seu de l’Ajuntament. Allà hi ha els òrgans de gestió del govern de Valladolid: l’alcaldia, el Ple Municipal i la Junta de Govern Local.

De l’interior de l’edifici, en destaquen les pintures historicistes del cubà Osmundo Gómez, l’escala de tipus imperial, els vitralls il·lustrats amb multitud de colors, els rebosters dels Reis Catòlics, la sala de plens, i tot el mobiliari fet per Manuel Ibargoitia amb fusta de noguera. És un espai que cap visitant no s’hauria de perdre.

La construcció de l’edifici actual de l’ajuntament va anar a càrrec de l’arquitecte Enrique María Repullés y Vargas. L’edifici és d’estil eclèctic, de caràcter beauxartià amb inspiració renaixentista. Té una planta rectangular i unes grans dimensions (2.598 metres quadrats). Disposa de quatre nivells, un soterrani i tres plantes, i d’una balconada a la façana principal, amb torres rectangulars i pati interior.

Si vols, trobaràs un parking públic Saba prop de l’Ajuntament i de la Plaza Mayor de Valladolid. És a l’estació de Valladolid, al carrer Redondo, s/n, molt a prop del parc Campo Grande i del centre de la ciutat.

Aparcaments Saba a Valladolid

Tenim pàrquings a ...

Si visites Valladolid i vols desplaçar-te amb el teu vehicle amb la màxima comoditat, no dubtis a utilitzar el nostre aparcament. Està situat prop de les vies de comunicació principals i al costat de l’estació de tren. Així, et podràs moure molt fàcilment cap on vulguis, sense pensar si trobaràs un lloc on deixar el vehicle.

Deixa el cotxe a prop de ...

No et pots perdre la catedral, la Plaza Mayor o el Palau Pimentel si vas uns quants dies a visitar Valladolid. Passeja pels seus carrers plens d’encant i gaudeix del menjar i dels restaurants amb tota la tranquil·litat. Volem que no hagis de perdre ni un minut buscant un lloc on aparcar el cotxe. Per aquest motiu, et recordem que disposes del nostre aparcament, situat en un dels punts clau de la ciutat.