Parkings a Alacant

Cerca avançada
Si ets amant de la platja, del sol i del bon menjar, Alacant és la teva destinació. Situada a la costa de la Comunitat Valenciana, és una ciutat molt visitada durant tot l’any i trobar-hi lloc per aparcar pot ser un objectiu complicat. Perquè gaudeixis del teu temps i no el perdis buscant aparcament, tens un parking Saba en aquesta població imprescindible de la Costa Blanca.

Aparcaments Saba a Alacant

Av. Maisonnave, s/n, 03003 Alacant

Preu hora des

1,25 €/hora

.
Més informació

Av. Salamanca, 1 , 03005 Alacant

Preu hora des

2,50 €/hora

.
Més informació

Tenim pàrquings a ...

A Saba volem donar-te un servei de gran qualitat i, per això, si vas en cotxe però vols desplaçar-te a altres llocs amb transport públic, a Alacant tens un lloc on deixar-lo sense preocupar-te’n. Podràs aparcar el vehicle al nostre aparcament al costat de l’estació de tren i estarà vigilat les 24 hores.

Deixa el cotxe a prop de ...

Alacant té milers de llocs amb encant que no et pots perdre si hi vas només uns dies. Per poder visitar-los tots, disposes d’un parking Saba al centre de la ciutat i en els principals punts d’interès, perquè la teva visita sigui més còmoda que mai. Des d’allà, et podràs moure sense problemes i sense haver de pensar en el teu vehicle.