Parking a Aqüeducte de Segòvia - Segovia

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


L’aqüeducte de Segòvia és una de les obres més imponents i magnífiques que els romans van deixar en aquesta ciutat espanyola. La instal·lació es va construir per conduir cap a Segòvia l’aigua de la muntanya i avui és un dels símbols més representatius de la ciutat.

Els diversos estudis daten la construcció al segle I dC, durant l’època dels Flavis. L’aqüeducte està format per 167 arcs de pedra granítica units per carreus sense fer-hi servir argamassa, només mitjançant un enginyós equilibri de forces.

El primer tram de l’aqüeducte comprèn 36 arcs apuntats i reconstruïts al segle XV per restaurar la part destruïda pels musulmans. Si el visitant es fixa en el pis superior, els arcs tenen una llum de 5,10 metres, amb uns pilars menys alts i menys gruixuts que els que es poden veure en el pis inferior. Finalment, l’estructura es completa amb un àtic per on discorre el canal que conduïa l’aigua.

Està considerada una obra de gran bellesa i no és estrany que la UNESCO declarés aquesta estructura Patrimoni de la Humanitat.

Tots els habitants de la província coneixen la llegenda de l’aqüeducte de Segòvia. Segons diuen, una nena pujava cada dia fins dalt de tot de la muntanya i baixava amb un càntir ple d’aigua. Un dia va demanar al dimoni que construís un mitjà per no haver d’anar a buscar aigua cada dia i aquella mateixa nit el diable li va concedir el desig a canvi de la seva ànima, si aconseguia acabar-lo a temps, abans que cantés el gall. El dimoni va construir tot l’aqüeducte, però, abans de posar la darrera pedra, el gall va cantar i, així, la nena no va perdre l’ànima i els habitants de Segòvia van poder tenir aigua. A l’aqüeducte hi falta aquesta darrera pedra, en un espai on ara hi ha una marededéu de la Fuencisla.

Si vols acostar-te a veure aquest monument històric, no dubtis a aparcar el teu vehicle al nostre parking del passeig Campos de Castilla, s/n, a l’estació de la ciutat.

Aparcaments Saba a Segovia

Tenim pàrquings a ...

Perquè et puguis desplaçar amb facilitat on vulguis, et recordem que pots utilitzar el nostre aparcament. Està situat en un punt estratègic de Segòvia: al costat de l’estació de tren i prop de les vies de comunicació principals. Això et permetrà moure’t amb comoditat sense preocupar-te pel cotxe: nosaltres el vigilarem en tot moment.

Deixa el cotxe a prop de ...

L’aqüeducte, l’Alcázar o la catedral són alguns dels monuments que has de visitar si vas uns quants dies a Segòvia. Perquè només pensis a gaudir de la ciutat i dels teus, et recordem que pots aparcar el cotxe al nostre parking tant de temps com calgui. Oblida’t de fer tombs i optimitza el temps.