Parking a Casa-Museu de Salvador Dalí - Cadaqués

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada

Declarada Bé d’Interès Cultural i Patrimoni Històric d’Espanya, la casa-museu de Salvador Dalí al començament era un petit habitatge de pescadors de Portlligat. Allà, Salvador Dalí mateix hi feia vida quotidiana i, a més, la utilitzava com a estudi per fer-hi les seves obres. Va fer ús de la casa des del 1930 fins al 1982, quan la seva esposa Gala va morir. Llavors va decidir instal·lar-se al castell de Púbol.Actualment l’habitatge és un museu obert al públic. Està gestionat per la Fundació Gala-Salvador Dalí.

La casa es divideixi en tres àrees: la part on transcorria la vida íntima dels Dalí, el taller per crear-hi obres i els espais exteriors per a les activitats a l’aire lliure.

Pel que fa a l’estructura, la casa sembla un laberint que comença en el denominat rebedor de l’Ós, es va descomponent i es bifurca en una successió d’espais encadenats per passadissos estrets, desnivells i recorreguts sense sortida. Encara que pugui semblar una mica claustrofòbica, totes les estades tenen obertures de formes i proporcions diferents que, a més de fer referència clara a l’estil de Dalí, serveixen per oxigenar.

En l’estètica de la casa predomina la barreja d’elements ben diferents. És un exemple extrem de surrealisme i estètica kitsch.

Entre els elements que destaquen i representen l’estil de l’obra de Dalí, hi ha els innombrables ous, els caps, el colomar de les forques i l’escultura del “Crist de les escombraries”, feta amb les restes d’un diluvi.

El museu obre de dilluns a diumenge, de les 10.30 a les 17.10 hores. Si vols visitar la casa-museu i necessites aparcar el vehicle, pots fer-ho al nostre parking de Cadaqués, que disposa de Via T a l’entrada i a la sortida.

Aparcaments Saba a Cadaqués

Tenim pàrquings a ...

Cadaqués, igual que la major part dels municipis de la Costa Brava, no té estació de tren. Per arribar a una de les localitats més boniques de Catalunya, et caldrà fer-ho per una carretera estreta. Podràs aparcar el teu cotxe en un parking Saba, situat prop de l’estació d’autobús, i visitar el poble amb comoditat.

Deixa el cotxe a prop de ...

Just al centre del municipi, al costat dels punts estratègics de Cadaqués, tens un parking Saba on podràs deixar el teu cotxe sense preocupacions. És, sens dubte, una opció genial per conèixer aquesta població, amb la tranquil·litat que deixes el cotxe en el millor lloc.