Parking a Catedral Seu Vella - Lleida

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

Coneguda també com “el castell de Lleida”, la Seu Vella, l’antiga catedral, s’erigeix com un dels símbols més representatius de la comarca del Segrià. Sense cap mena de dubte, és un monument magnífic que val la pena visitar durant un dia tant si és amb la parella com amb la família. D’aquesta manera, podreu apreciar amb calma tots i cadascun dels detalls que s’hi atresoren.Es va construir entre els segles XIII i XV sobre les ruïnes d’una antiga mesquita. Abans d’aquesta mesquita, hi havia hagut una catedral cristiana. El 1707, Felip V la va utilitzar com a caserna militar.

S’alça prop del carrer Major, sobre el denominat “turó de Lleida”, una elevació de terreny des de la qual es podia veure tota la ciutat i gran part de la comarca del Segrià.

La catedral es va construir en estil romànic, tot i que les voltes són gòtiques de creueria ogival; per això hi conviuen les formes romàniques i la monumentalitat del gòtic. En destaca el claustre, que ofereix al visitant una galeria mirador amb vistes a tota la ciutat. La veritat és que és un autèntic gaudi per a la vista. Per dins, el claustre està replet d’ornamentació i grans finestrals que projecten uns jocs de llums i ombres veritablement increïbles.

Un altre aspecte que cal tenir en compte són els capitells en què recolza, entre els quals destaquen el de l’Atlant que sosté una rosassa i el capitell interior amb morfologia d’animals.

Repartits a l’interior de la Seu Vella hi ha una gran col·lecció de quinze tapissos flamencs del segle XVI, que representen passatges bíblics i composicions mitològiques i també cortesanes.

Si vols visitar la zona i necessites aparcament, trobaràs un parking públic Saba a l’estació de Lleida, al carrer Príncep de Viana, s/n. El parking obre les 24 hores del dia de manera ininterrompuda i, a més, disposa d’aparcament amb VIA-T tant a l’entrada com a la sortida.

Aparcaments Saba a Lleida

Tenim pàrquings a ...

Desplaça’t per Lleida i els seus voltants amb tota la comoditat i sense preocupacions. Tens el nostre parking al costat de les vies de comunicació principals i a tocar de l’estació de tren. Així, et podràs moure pensant únicament en la teva destinació. Oblida’t de donar més tombs: nosaltres tindrem cura del teu cotxe millor que ningú.

Deixa el cotxe a prop de ...

Lleida és una de les ciutats catalanes més rellevants. Passeja pels seus carrers, visita el nucli antic o vés de botigues, però no pateixis pel cotxe. Aparca’l al nostre parking tant de temps com vulguis i deixa’t seduir pels racons imprescindibles de la ciutat. Aprofita el temps, gaudeix de l’estada i passa-t’ho bé amb els teus.