Parking a Estadi de Cornellà-El Prat - Cornella de Llobregat

Cerca avançada

Des que es va inaugurar, el 2 d’agost de 2009, l’estadi de Cornellà s’ha consolidat com un dels grans camps de la Lliga de futbol professional espanyola.L’edificació té capacitat per a unes 40.500 persones i es va construir seguint el projecte arquitectònic de Mark Fenwick i Esteve Gasulla. Segons la UEFA, és un estadi amb la categoria 4 estrelles. Està format per dues zones —les graderies i l’anell que les envolta— i té un disseny net i contundent, de geometries clares, amb una façana concebuda com un teló flotant i translúcid, amb els colors del club, que s’il·lumina quan es fa fosc.

A l’estadi, a més de partits esportius, també s’hi celebren congressos, conferències i, fins i tot, rodatges d’anuncis.

Cal destacar que l’RCDE Stadium, com també s’anomena, és un dels primers camps d’Europa en utilització d’energia neta. Això suposa un gran estalvi energètic, ja que s’utilitza l’energia solar per reduir i rendibilitzar els consums d’aigua i electricitat. Per aconseguir-ho, a la coberta de l’estadi s’hi van instal·lar plaques fotovoltaiques.

Un altre aspecte que cal destacar és la creació de l’Espai Memorial que es va inaugurar el 2008, un cementiri en l’interior d’una de les cantonades del nou estadi, habilitat per ser utilitzat pels socis que ho vulguin.

Prop de l’estadi hi ha el centre comercial SPLAU, on et pots perdre hores i hores tastant l’oferta gastronòmica, comprant, anant al cinema o gaudint de qualsevol dels diversos serveis que ofereix.

Res millor per aparcar el teu vehicle a prop que fer-ho en un dels aparcaments públics Saba, situat a la plaça de Lluís Companys, s/n. Està habilitat per a persones amb mobilitat reduïda i dotat permanentment de càmeres de seguretat.

Aparcaments Saba a Cornella de Llobregat

Tenim pàrquings a ...

Cornellà és una ciutat molt ben comunicada des de la qual et pots moure molt fàcilment. Però trobar-hi un lloc per deixar el cotxe és complicat. Com a solució, posem a la teva disposició el nostre aparcament, situat al costat de les vies principals i de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat.

Deixa el cotxe a prop de ...

Amb un important camp de futbol de primera divisió i un gran centre comercial, Cornellà de Llobregat s’omple de gent de manera recurrent. Perquè no perdis temps buscant lloc per aparcar, et recordem que pots deixar el cotxe al nostre aparcament situat en una zona clau, amb total comoditat.