Parking a Estadi de San Mamés - Bilbao

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

El nou estadi de San Mamés es va inaugurar el 16 de setembre del 2013 a la ciutat de Bilbao i actualment és un dels camps de futbol més moderns d’Espanya. Aquest recinte esportiu substitueix l’antic, del 1913.Segons xifres oficials, el nou estadi està preparat per acollir 53.289 localitats, ampliables a 2.000 més, si calgués, segons l’arquitecte de l’obra, César Azcárate.

L’ús principal de l’estadi és la celebració dels partits, tant oficials com extraoficials, de l’equip de futbol Athletic de Bilbao, tot i que també té altres usos complementaris, entre els quals s’inclouen un centre d’innovació esportiva i un altre de medicina esportiva, una pista d’atletisme subterrània i un poliesportiu municipal.

Tret dels esdeveniments esportius, en ocasions especials l’estadi s’utilitza per a concerts de gran envergadura.

Té un entramat d’instal·lacions molt complet, amb un mòdul d’atletisme subterrani de 112 metres de llarg per 12 metres d’ample; una pista de 60 metres llisos i instal·lacions per a la pràctica de salt d’alçada, triple salt, salt de llargada, salt de perxa i llançament de pes; centres d’innovació esportiva i medicina esportiva; un poliesportiu municipal amb piscina, gimnàs, fitness, spa, 4 vestuaris, 40 oficines i 48 llotges VIP.

Cal esmentar també el museu del club, on es troben tots els trofeus, les curiositats i els palmaresos del club dels “lleons”. El recinte acull la botiga oficial del club i un restaurant d’alt nivell on serveixen plats de primera categoria.

Si vols visitar l’estadi o les rodalies sense haver de patir per trobar aparcament, pots deixar el teu vehicle en un dels nostres parkings públics Saba al costat de l’estació Bilbao, al carrer Bailén, 22 bis.

Aparcaments Saba a Bilbao

Tenim pàrquings a ...

Ho tens fàcil si vols desplaçar-te. Molt a prop dels punts de comunicació principals de la ciutat, Saba disposa d’un parking on podràs aparcar el teu vehicle sense problemes. Comença a moure’t cap on vulguis sense preocupar-te pel teu cotxe i gaudeix al màxim i amb tota la tranquil·litat d’aquesta ciutat sorprenent.

Deixa el cotxe a prop de ...

Vés-te’n de “pintxos”, recorre tot el barri antic o visita museus, però no perdis el temps buscant lloc per aparcar. Gaudir d’aquesta ciutat ja és possible gràcies als aparcaments que Saba té per a tu. Trobaràs un parking Saba en els llocs clau de Bilbao: així la visita serà fàcil i podràs aprofitar-la al màxim.