Parking a Hospital de Figueres - Figueres

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

L’Hospital de Figueres és un bonic edifici públic, propietat de la Fundació Salut Empordà. L’edifici es troba en ple centre de la capital de l’Alt Empordà. El centre sanitari assisteix els habitants de Figueres pel que fa a atenció primària, especialitzada i sociosanitària. Hi treballen més de 800 professionals de la salut i és el centre sanitari més gran de la comarca. L’Hospital de Figueres disposa d’un gran pati semicircular a les portes de l’edifici, amb espais per seure-hi i dos parterres triangulars de pedra blanca al centre.Aquest hospital, però, no sempre havia estat en aquest barri. Fundat el 1313 pel matrimoni Garsendis i Bernat Jaume, l’antic hospital era al carrer de la Jonquera i es dedicava a prestar servei sanitari als col·lectius més vulnerables, com ara captaires i pobres.

El 1616 el centre es va traslladar a l’extraradi de la ciutat, fora dels murs —el que ara coneixem com el carrer Nou. Després de la Guerra Civil, el centre va fer un últim viatge cap a la zona del Parc del Bosc, situat a la perifèria nord de la ciutat.

Així doncs, a tocar de l’edifici hi ha un dels espais naturals més amplis de Figueres, conegut com el Parc del Bosc. Tant visitants com residents adoren aquest espai per la seva vegetació exuberant. És un petit oasi enmig de la ciutat urbana per passejar, practicar esport, llegir un llibre o fer qualsevol cosa per relaxar-se. Per arribar al parc sortint de l’hospital, només cal creuar la ronda del Rector Arolas.

Si vols, pots aparcar el vehicle en un dels nostres parkings Saba, situat a pocs metres de l’hospital, a l’avinguda Salvador Dalí, 107.

Aparcaments Saba a Figueres

Tenim pàrquings a ...

Si et preocupa on deixaràs el cotxe quan vagis a Figueres, et recordem que disposes dels nostres parkings en els punts estratègics de la ciutat. Situats al costat de l’estació i prop de les carreteres principals, et permetran moure’t còmodament i sense preocupacions. Oblida’t de preocupar-te per aparcar el cotxe.

Deixa el cotxe a prop de ...

Cada racó de Figueres és imprescindible. Plena de museus i marcada pel llegat de Salvador Dalí, és una ciutat que clama ser visitada. No perdis ni un minut de temps buscant lloc per aparcar i deixa el cotxe en un dels nostres parkings. Et permetran una estada més tranquil·la i sense complicacions.