Parkings a Las Arenas (Getxo)

es.saba.portlets.ciudades

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada
Las Arenas, zona comercial i residencial de Getxo, té una densitat de població alta. Trobar un lloc on aparcar el cotxe pot ser complicat si no vols dedicar-hi gaire temps. Com a solució, posem a la teva disposició el nostre parking, situat en un indret privilegiat. Allà podràs deixar-lo tant de temps com calgui sense preocupacions i així podràs gaudir tranquil·lament de les seves espectaculars vistes al Cantàbric.

Aparcaments Saba a Las Arenas (Getxo)

Las Mercedes, s/n, 48930 Getxo

Preu hora des

2,65 €/hora

Pagaràs només pels minuts de la teva estada a l'aparcament.
Més informació

Tenim pàrquings a ...

Prop de l’estació de tren i al costat dels carrers principals trobaràs el nostre aparcament. Des d’allà, et podràs desplaçar cap on t’interessi còmodament i amb tranquil·litat. Oblida’t de fer tombs per trobar un lloc on deixar el vehicle. Deixa’l al nostre aparcament i estaràs perfectament connectat amb l’entorn i amb els punts d’interès principals.

Deixa el cotxe a prop de ...

Els carrers i les cases de Las Arenas tenen l’encís característic dels pobles bascos. Et recomanem que t’hi passegis amb temps i no et perdis cap racó. Si t’agrada el sol, la sorra i el mar, no et perdis la platja de Las Arenas. Si busques un lloc on aparcar el vehicle, recorda que trobaràs el nostre parking en una zona clau.