Parkings a Lleó

Cerca avançada
Amb un patrimoni històric i cultural espectacular, Lleó és una ciutat imprescindible. Milers de turistes nacionals i internacionals visiten la ciutat i els seus monuments tots els mesos de l’any. A causa del gran interès que suscita, acostuma a ser complicat trobar-hi un lloc on aparcar el cotxe. Recorda que, al nostre parking, podràs deixar-hi el teu vehicle.

Aparcaments Saba a Lleó

Astorga, s/n , 24009 Lleó

Preu hora des

0,95 €/hora

.
Més informació

Tenim pàrquings a ...

Lleó, una de les ciutats més esplèndides d’Espanya, està perfectament connectada amb el seu entorn. Amb una xarxa de carreteres i de ferrocarrils ben desenvolupada, podràs desplaçar-te on t’interessi. Per fer-t’ho més fàcil, posem a la teva disposició el nostre aparcament, situat al costat dels punts estratègics de la ciutat. Volem que optimitzis el teu temps.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Lleó, no et pots perdre cap dels seus monuments ni dels seus racons encisadors. Perquè puguis gaudir de la ciutat i pensar només a passar-t’ho bé, t’oferim el nostre aparcament, situat en un punt clau. Des d’allà, podràs passejar tantes hores com vulguis pel municipi. El teu cotxe estarà vigilat.