Mercat de L'Esperança


Al darrere de l’Ajuntament de Santander trobaràs el mercat de l’Esperanza, una de les places de productes d’alimentació més grans de tot Cantàbria.

L’edifici va ser dissenyat pels arquitectes Eduardo Reynals i Juan Moya, i cap al 1977 va ser declarat monument historicoartístic.

Al mercat, s’hi venen pràcticament tota mena de queviures de primera qualitat. Podràs trobar-hi viandes, verdures, carns, conserves, etc. Però el que més cridarà l’atenció del visitant, en comparació amb altres mercats, és la increïble oferta de peix que presenta, un autèntic espectacle visual. El mercat de l’Esperanza és ideal per fotografiar l’enrenou diari que hi té lloc.

Les parades de peix ocupen gairebé tota la planta baixa. No hi ha cap marisc o peix que es pesqui al Cantàbric que no puguis trobar aquí. Les parades de peix ofereixen de tot.

En la part exterior del mercat, annexa a la plaça Esperanza, hi ha els “tendals blaus”, un teixit viu de comerços a l’aire lliure que vénen d’arreu i formen una de les estampes més característiques de Santander els dies de mercat.

Si visites la zona i vols proveir-te de productes de primera qualitat, no ho dubtis ni un instant: aquest és el lloc perfecte. Si ja ets habitual de la zona, t’interessarà saber que els xefs de més renom de la capital càntabra vénen a comprar a aquest mateix mercat. És la millor garantia.

Si vols anar-hi a comprar, trobaràs un dels nostres parkings públics Saba a l’estació de Santander, a la plaça Estaciones, s/n, a pocs minuts a peu del mercat de l’Esperanza.