Parking a Mercat de L'Esperança - Santander

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


Al darrere de l’Ajuntament de Santander trobaràs el mercat de l’Esperanza, una de les places de productes d’alimentació més grans de tot Cantàbria.

L’edifici va ser dissenyat pels arquitectes Eduardo Reynals i Juan Moya, i cap al 1977 va ser declarat monument historicoartístic.

Al mercat, s’hi venen pràcticament tota mena de queviures de primera qualitat. Podràs trobar-hi viandes, verdures, carns, conserves, etc. Però el que més cridarà l’atenció del visitant, en comparació amb altres mercats, és la increïble oferta de peix que presenta, un autèntic espectacle visual. El mercat de l’Esperanza és ideal per fotografiar l’enrenou diari que hi té lloc.

Les parades de peix ocupen gairebé tota la planta baixa. No hi ha cap marisc o peix que es pesqui al Cantàbric que no puguis trobar aquí. Les parades de peix ofereixen de tot.

En la part exterior del mercat, annexa a la plaça Esperanza, hi ha els “tendals blaus”, un teixit viu de comerços a l’aire lliure que vénen d’arreu i formen una de les estampes més característiques de Santander els dies de mercat.

Si visites la zona i vols proveir-te de productes de primera qualitat, no ho dubtis ni un instant: aquest és el lloc perfecte. Si ja ets habitual de la zona, t’interessarà saber que els xefs de més renom de la capital càntabra vénen a comprar a aquest mateix mercat. És la millor garantia.

Si vols anar-hi a comprar, trobaràs un dels nostres parkings públics Saba a l’estació de Santander, a la plaça Estaciones, s/n, a pocs minuts a peu del mercat de l’Esperanza.

Aparcaments Saba a Santander

Tenim pàrquings a ...

Desplaçar-te per Santander pot ser fàcil si tens un lloc on aparcar el cotxe amb comoditat. Et recordem que tens un dels nostres parkings al costat de l’estació de tren, perquè et moguis cap on necessitis i descobreixis aquesta increïble ciutat costanera. A més, hi trobaràs les vies de comunicació principals de la ciutat i dels voltants d’una manera molt senzilla.

Deixa el cotxe a prop de ...

La llista de llocs per visitar i els plans per fer coses a Santander és inacabable. Banyar-te a les seves aigües, caminar pel passeig marítim i menjar en els seus restaurants són només algunes de les activitats que t’ofereix aquesta ciutat. Perquè ho puguis fer amb tranquil·litat, et recomanem que utilitzis el nostre aparcament. Així, no caldrà que et preocupis de res més que de gaudir.