Parking a Museu Arqueológic Provincial d'Almeria - Almeria

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

Creat com a museu arqueològic provincial d’Almeria el 1933, el recinte ha anat experimentant una sèrie de remodelacions significatives fins avui. La seu actual la van inaugurar el 2006 els aleshores prínceps d’Astúries. Es tracta d’un volum compacte d’exterior hermètic, de molta lluminositat interior, en què un gran buit posa en contacte els diversos espais expositius.Arquitectònicament, el museu està dominat per línies minimalistes. Només a la part més alta es van incloure unes claraboies de metall i vidre que trenquen la linealitat de l’edifici a la coberta, elevades per distribuir millor la llum. A l’interior, en la part alta del vestíbul es troba l’anomenada “Nube Siret”, en homenatge a Luis Siret, considerat com el pare de l’arqueologia de la prehistòria d’Almeria.

La col·lecció museogràfica del museu es distribueix en tres plantes. Entre la primera i la segona trobaràs l’exposició permanent dedicada a les primeres societats de caçadors-recol·lectors, anomenada la “societat dels milers” així com l’exposició sobre la “societat d’El Argar”. A totes dues es poden trobar les eines emprades en les tasques del dia a dia, pells, punxons, estris de sílex, joieria, ídols, etc. També hi ha un recorregut simbòlic a través dels murs, que representa les terrasses artificials sobre les quals es van construir els habitatges de “Fuente Álamo”, tombes i innombrables objectes d’interès. La tercera planta està dedicada als mons romà i andalusí.

A més d’aquestes exposicions permanents, el museu disposa d’una àrea per a exposicions temporals repartides en els espais de la tercera planta.

El museu està obert al públic de 9.00 h a 20.30 h, de dimarts a dissabte, i de 9.00 h a 15.30 h diumenges i festius.

Si necessites un aparcament prop del museu, trobaràs un parking públic Saba a l’estació d’Almeria.

Aparcaments Saba a Almeria

Tenim pàrquings a ...

Saba també és present en llocs clau d’Almeria, perquè hi deixis el vehicle i et moguis fàcilment per tota la ciutat. Tant si vas cap al port com a qualsevol altre punt destacat d’Almeria, sempre hi trobaràs un dels aparcaments de Saba. Oblida’t de fer tombs per deixar el teu cotxe.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si vols conèixer aquesta bonica ciutat, passejar pels carrers i gaudir de les platges i del sol, Saba té preparats els seus aparcaments per al teu viatge. És una manera fàcil de no perdre el temps buscant un lloc per aparcar. Recorda que sempre trobaràs els nostres parkings Saba en les ubicacions clau d’Almeria: sense cap mena de dubte, la millor solució!