Parking a Palau de Villardompardo (Palau de la Diputació) - Jaén

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

El Palau de Villardompardo, conegut també com a Palau de la Diputació, va ser construït per Fernando Torres i Portugal durant el segle XVI. Aquest monument històric és a la plaça de Santa Luisa de Marillac, al centre de Jaén.L’edifici té una façana de pedra, amb vuit finestrals perfectament disposats i, al mig, una porta molt simple de fusta. A la dreta de la casa hi ha una de les entrades de l’església de la Visualización. Però el millor d’aquesta construcció és a l’interior. Al soterrani del palau es conserven uns antics banys àrabs, datats del segle XVI i restaurats el 1970. Aquell mateix any, la regió també va començar una restauració completa de l’edifici.

Actualment aquest palau serveix com a centre cultural i acull també el Museu Internacional d’Art Naïf de Jaén, reconegut com el primer museu d’Espanya que té una galeria dedicada a l’art naïf.

Per arribar a aquest històric edifici, pots fer-ho tant pel carrer Los Uribes com per Martínez Molina, ja que tots dos desemboquen en la plaça Santa Luisa de Marillac. La plaça rep aquest nom en homenatge a la santa patrona dels assistents socials.

A prop, hi trobaràs també el Palau de la Diputació Provincial de Jaén. És obra dels arquitectes Jorge Porrúa y Moreno, i Justino Flórez Llamas. D’estil neoclàssic i neobarroc, l’edifici va ser premiat l’any 1878 durant l’Exposició Provincial de la ciutat. A l’interior, el palau té un espai obert en forma de creu i, al centre, una font de dos pisos espectacular.

Per gaudir de Jaén a peu, tens un dels nostres parkings públics Saba a la plaça Jaén por la Paz, 1, perquè hi aparquis el vehicle a qualsevol hora del dia i de la nit.

Aparcaments Saba a Jaén

Tenim pàrquings a ...

Al costat de les vies principals i a tocar de l’estació de tren trobaràs el nostre parking. Des d’allà, et podràs desplaçar amb comoditat i sense preocupar-te per on deixaràs el cotxe. Aprofita la teva estada a Jaén i mou-te pels milers de llocs imprescindibles de la ciutat i dels voltants. Volem que gaudeixis de la teva estada.

Deixa el cotxe a prop de ...

Jaén és una ciutat amb unes possibilitats infinites. Passeja, gaudeix de la gastronomia, visita els monuments i vés de botigues amb la màxima comoditat possible. Perquè puguis fer-ho, posem a la teva disposició el nostre aparcament, situat en un punt clau de la ciutat. Allà podràs deixar-lo tant de temps com vulguis, sense preocupar-te de res, i visitar tranquil·lament els enclavaments més emblemàtics de la ciutat.