Parking a Parc de Catalunya - Sabadell

Cerca avançada


Amb prop de 43 hectàrees, el Parc de Catalunya és un dels pulmons principals de Sabadell, ja que s’estén des de l’avinguda Francesc Macià fins a Can Rull.

El primer projecte per enjardinar aquesta zona va sorgir dels arquitectes Josep Renom i Joaquim Manich, el 1929. No va ser fins al 1986 que, fruit d’un concurs públic d’idees promogut per l’Ajuntament, es va culminar el parc tal com és actualment.

Al parc hi ha una gran quantitat de zones d’interès. Entre les més destacades trobem l’amfiteatre: ubicat enmig del parc, al costat de l’observatori astronòmic, i amb una zona que té cabuda per a 40.000 persones. S’hi organitzen els concerts més “sonats”. Cal destacar sobretot el llac artificial, amb una capacitat total de 8.500 metres quadrats. S’allotgen diverses espècies de la zona, com ara cignes, ànecs, carpes, etc. El llac té un petit embarcador amb una trentena de barques. És ideal passar un dia al parc i llogar una de les barques per gaudir de la tranquil·litat del llac.

Per als aficionats a l’astronomia, al parc també hi ha un observatori. És una visita obligada per als amants d’aquesta ciència, ja que s’hi fan sessions públiques a les quals es pot assistir si es fa la reserva amb antelació. Si ets amant de l’esport, també et farà il·lusió saber que el parc té un skatepark, una zona habilitada per fer-hi salts i loops amb skate, circuits per a bicis i gimnàs a l’aire lliure. Finalment, també hi ha una zona infantil i una àrea per a gossos.

Si vols visitar aquesta zona i necessites aparcament, trobaràs un dels nostres parkings públics Saba al carrer Colom, 2, al costat del Mercat Central.

Aparcaments Saba a Sabadell

Tenim pàrquings a ...

Sabadell és una ciutat molt ben connectada amb el seu entorn. Et recordem que disposes dels nostres aparcaments prop de les estacions de tren i Ferrocarrils de la Generalitat i de les vies de comunicació principals. Des d’allà, et podràs desplaçar amb tota la comoditat cap al punt que t’interessi. Pots deixar el cotxe en uns dels nostres parkings tant de temps com vulguis per visitar la ciutat o per fer tots els encàrrecs que necessitis.

Deixa el cotxe a prop de ...

Tant si vas a Sabadell de visita com per feina, els nostres aparcaments et seran de gran utilitat. Situats al centre de la ciutat, just al costat dels punts clau, et permetran gaudir de l’estada sense haver de perdre temps buscant un lloc on aparcar el cotxe. Oblida’t del cotxe: nosaltres te’l vigilem.