Parking a Parc de Cervantes - Esplugues de Llobregat

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

El Parc de Cervantes és un bonic espai natural situat al municipi barceloní d’Esplugues de Llobregat. El parc conté un total de 245 varietats de roses. Roses vermelles, grogues i blaves inunden el paisatge de colors vius i frescos que converteixen la zona en un espai únic i imprescindible que cal visitar.El parc va ser dissenyat per Luís Riudor i Carol, que llavors era director del Servei Municipal de Parcs i Jardins de Barcelona. Ell personalment va inaugurar el parc el 1965 i hi va plantar prop de 10.000 rosers que floreixen des de l’abril fins al novembre gràcies al bon clima mediterrani. La col·lecció creix any rere any, ja que el parc acull des del 2001 un concurs internacional de roses i les flors guanyadores passen a formar-ne part.

A més del treball de jardineria, el parc té un conjunt d’obres d’art públic, com l’Adam de Jacinto Bustos Vasallo, Serenitat d’Eulàlia Fàbregas de Sentmenat, A Concha Espina de Juan Díaz de la Campa i finalment l’Àngel Ganivet de Jaume Monràs.

El Parc de Cervantes és un espai obert i únic per gaudir de la natura. El visitant pot fer-hi llargues passejades o descansar de l’enrenou diari de la ciutat. La zona té habilitats amplis espais d’herba, ideals perquè els amants de l’esport hi corrin, vagin en bicicleta o facin gimnàstica.

Per arribar a la zona has d’agafar l’avinguda Diagonal o l’avinguda d’Esplugues. El Parc de Cervantes és una mica lluny del centre, a la part alta de la ciutat. Per això et recomanem que et desplacis fins al parc amb el teu vehicle personal, ja que allà pots disposar d’un dels pàrquings públics Saba, a pocs metres del parc, al carrer Santa Rosa, 39-57.

Aparcaments Saba a Esplugues de Llobregat

Tenim pàrquings a ...

Perfectament connectada amb els voltants, Esplugues de Llobregat és una ciutat clau en els desplaçaments entre el Baix Llobregat i Barcelona. Et recordem que trobaràs un dels nostres parkings al costat de les vies principals, perquè et puguis moure cap on vulguis. Aparca-hi el teu vehicle sense cap complicació.

Deixa el cotxe a prop de ...

Esplugues de Llobregat té comerços tradicionals, vies de comunicació i un encant que no et pots perdre. Trobar-hi un lloc on poder deixar el cotxe sense perdre temps és complicat. Si vols gaudir de la teva estada, aparca el vehicle al nostre aparcament, situat en un dels punts més còmodes per deixar-hi el cotxe.