Parking a Plaça de la Vila (Ajuntament) - Badalona

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

L’origen de la plaça de la Vila es remunta al 1833. Depenent del context historicopolític, la plaça ha anat canviant de nom. El 1923 s’anomenava plaça de Catalunya, però durant l’època franquista li van canviar el nom pel de plaça José Antonio Primo de Rivera, i amb la democràcia la van rebatejar com a plaça de la Vila, nom que conserva actualment.Situada a Badalona, al Barcelonès, just al centre de la ciutat, la plaça acull la seu de l’Ajuntament, que està emmarcat dins de l’estil historicista i que es va acabar de construir el 1877. Al començament, servia de centre cultural i acollia diverses activitats i esdeveniments. Actualment s’hi fan els plens i la resta de funcions administratives pròpies d’un ajuntament.

La plaça està considerada un punt de pas important dels habitants de la ciutat, perquè està entre dues de les seves artèries bàsiques: l’eix comercial del carrer del Mar i el carrer Francesc Layret, zona de pas de la carretera N-II (carretera Reial).

En el decurs de la història, a la plaça de la Vila hi han tingut lloc fets polítics importants, com el motí de les quintes al segle XIX, la revolta del moviment obrer al maig del 1893, les concentracions antibel·licistes contra la guerra del Marroc el 1909 o el motí dels treballadors de l’empresa química Cros el 1918.

Al llarg de la història, la plaça ha allotjat diversos establiments, entre els quals destaquen en la memòria col·lectiva dels habitants el cafè Cuyàs, el cinema Picarol i l’edifici del Círcol Catòlic. Actualment, al voltant de la plaça, el visitant hi trobarà diversos establiments on pot gaudir tant d’ofertes per menjar com de bars d’oci nocturn, botigues i centres d’activitat cultural.

Si vols, tens un dels nostres parkings Saba a la plaça de la Plana, des d’on pots accedir a gairebé qualsevol punt significatiu de la ciutat.

Aparcaments Saba a Badalona

Tenim pàrquings a ...

Coneixem molt bé les necessitats de mobilitat d’aquesta ciutat; per això, trobaràs un parking Saba situat al centre de la ciutat i prop de l’estació de tren. Així podràs aparcar el cotxe sense preocupacions i desplaçar-te amb tota la comoditat cap on vulguis.

Deixa el cotxe a prop de ...

Amb el nucli antic, la platja o el port, Badalona té una pila de llocs que no et pots perdre, però on costa trobar aparcament. No oblidis que allà trobaràs un parking Saba per aparcar el teu cotxe sense preocupar-te de res. És la millor manera de deixar el teu vehicle i gaudir ben còmodament.