Parking a Plaça de la Vila i Ajuntament de Vilanova i la Geltrú - Vilanova i la Geltrú

Cerca avançada


La plaça de la Vila és al centre de Vilanova i la Geltrú. Aquest espai construït el segle XIX destaca pel seu aire neoclàssic romàntic. L’estructura és rectangular i està delimitada per dos grans porxos amb arc de ferradura en què pots gaudir de moments de descans assegut a la fresca i admirar les riqueses d’aquest indret.

La plaça, protegida com a Bé d’Interès Cultural, està envoltada d’edificis de tres plantes, la més baixa formada per arcs de ferradura, que atorguen al conjunt una composició simètrica. L’espai aplega edificis importants d’aquesta ciutat del Garraf, com ara la casa Manuel Olivella i la Biblioteca Joan Oliva. De fet, fins al 1835, abans d’esdevenir una plaça, el lloc estava presidit pel Convent dels Frares Caputxins.

Però, sens dubte, l’edifici més representatiu i important de la plaça de la Vila és l’Ajuntament. Allà neix tota la política local i administrativa de Vilanova i la Geltrú. A més, és un bon punt d’interès si visites la ciutat per primera vegada. A l’Ajuntament, hi trobaràs tota la informació necessària sobre els monuments i les activitats culturals de la ciutat, com les experiències nàutiques que prepara l’estació nàutica a la Mediterrània o les darreres exposicions que acull el Museu Can Papiol.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú combina perfectament amb la resta d’edificis de la plaça. La seu de l’Ajuntament està formada per tres pisos i dos edificis adjunts. A més, aquesta administració té una gran escultura de pedra i metall dedicada al bibliotecari Joan Oliva.

Per accedir a la plaça i a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, pots aparcar el teu vehicle al nostre parking públic Saba, que és molt a prop, a la plaça Soler i Carbonell, s/n.

Aparcaments Saba a Vilanova i la Geltrú

Tenim pàrquings a ...

Si ets a Vilanova i la Geltrú, però et vols desplaçar, et recordem que el nostre parking està situat al costat de l’estació de tren i prop de les vies de comunicació principals. Així, et serà molt més còmode moure’t cap on vulguis sense preocupar-te ni un minut pel cotxe. Nosaltres te’l vigilem tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Vilanova i la Geltrú, no et pots perdre les platges de sorra fina, les famoses cases dels indians o les places històriques. Però trobar un lloc on deixar el cotxe prop d’aquests punts pot ser complicat. Com a solució, posem a la teva disposició el nostre aparcament, situat en un dels llocs clau del municipi.