Parking a Plaça de la Vila i Ajuntament de Vilanova i la Geltrú - Vilanova i la Geltrú

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


La plaça de la Vila és al centre de Vilanova i la Geltrú. Aquest espai construït el segle XIX destaca pel seu aire neoclàssic romàntic. L’estructura és rectangular i està delimitada per dos grans porxos amb arc de ferradura en què pots gaudir de moments de descans assegut a la fresca i admirar les riqueses d’aquest indret.

La plaça, protegida com a Bé d’Interès Cultural, està envoltada d’edificis de tres plantes, la més baixa formada per arcs de ferradura, que atorguen al conjunt una composició simètrica. L’espai aplega edificis importants d’aquesta ciutat del Garraf, com ara la casa Manuel Olivella i la Biblioteca Joan Oliva. De fet, fins al 1835, abans d’esdevenir una plaça, el lloc estava presidit pel Convent dels Frares Caputxins.

Però, sens dubte, l’edifici més representatiu i important de la plaça de la Vila és l’Ajuntament. Allà neix tota la política local i administrativa de Vilanova i la Geltrú. A més, és un bon punt d’interès si visites la ciutat per primera vegada. A l’Ajuntament, hi trobaràs tota la informació necessària sobre els monuments i les activitats culturals de la ciutat, com les experiències nàutiques que prepara l’estació nàutica a la Mediterrània o les darreres exposicions que acull el Museu Can Papiol.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú combina perfectament amb la resta d’edificis de la plaça. La seu de l’Ajuntament està formada per tres pisos i dos edificis adjunts. A més, aquesta administració té una gran escultura de pedra i metall dedicada al bibliotecari Joan Oliva.

Per accedir a la plaça i a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, pots aparcar el teu vehicle al nostre parking públic Saba, que és molt a prop, a la plaça Soler i Carbonell, s/n.

Aparcaments Saba a Vilanova i la Geltrú

Tenim pàrquings a ...

Si ets a Vilanova i la Geltrú, però et vols desplaçar, et recordem que el nostre parking està situat al costat de l’estació de tren i prop de les vies de comunicació principals. Així, et serà molt més còmode moure’t cap on vulguis sense preocupar-te ni un minut pel cotxe. Nosaltres te’l vigilem tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Vilanova i la Geltrú, no et pots perdre les platges de sorra fina, les famoses cases dels indians o les places històriques. Però trobar un lloc on deixar el cotxe prop d’aquests punts pot ser complicat. Com a solució, posem a la teva disposició el nostre aparcament, situat en un dels llocs clau del municipi.