Parking a Plaça de Toros i Tancaments de Sant Fermí - Pamplona

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


La ciutat de Pamplona és famosa arreu del món pels correbous que tenen lloc als carrers del centre de la ciutat amb motiu de les festes de sant Fermí, anomenades popularment “Sanfermines”.

Els Sanfermines són les festes patronals de Pamplona i són mundialment conegudes gràcies a l’escriptor Ernest Hemingway, un enamorat d’aquestes celebracions. Del 6 al 14 de juliol, quan se celebra aquesta festa, els toros corren per uns carrers plens de gom a gom de gent fins que arriben a la plaça de toros. A l’arena de la plaça s’acaba la cursa tant per als toros com per als corredors.

La plaça es va inaugurar el 1922 i és obra de l’arquitecte Francisco Urcola. Té un aforament de 19.720 espectadors. A més de l’arena (sol i ombra), la plaça es divideix en tres nivells: el tendido (el més baix), la graderia (zona intermèdia coberta per la llotja o andanada) i l’andanada (la part superior, coberta). Hi trobaràs també un bust dedicat a Hemingway, així com algunes fotos on es pot veure el conegut escriptor durant la seva estada a Pamplona. Destaca la porta de l’entrada, per la seva personalitat, ja que llueix l’escut republicà de la ciutat de Pamplona on hi ha representada una corona mural que timbra l’escut.

A més d’obrir les portes per a corrides de toros, la plaça de toros de Pamplona també s’utilitza per a concerts i espectacles. I és que, tant per les festes de sant Fermí com durant la resta de l’any, a Pamplona es fan moltes activitats de caràcter cultural.

Si vols visitar la zona i necessites aparcament, trobaràs un dels nostres parkings públics Saba a la plaça del Castillo, s/n, a escassos metres de la plaça de toros.

Aparcaments Saba a Pamplona

Tenim pàrquings a ...

Trobaràs el nostre aparcament al costat dels punts estratègics de Pamplona: prop de l’estació de tren i de les vies de comunicació principals de la zona. Així, et podràs desplaçar amb tota la comoditat i tranquil·litat cap on vulguis sense haver-te de preocupar pel cotxe. Nosaltres tindrem cura del teu vehicle el temps que calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si vols visitar Pamplona, no perdis el temps voltant per trobar un lloc on aparcar el cotxe. Passeja, gaudeix dels carrers i de l’entorn, tasta els seus deliciosos “pintxos” i no facis cas del rellotge. Tens el nostre aparcament, situat en un punt clau de la ciutat, perquè puguis anar caminant a qualsevol lloc.