Parking a Plaça Major i Ajuntament de Salamanca - Salamanca

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


A la Plaza Mayor hi ha el palau de l’Ajuntament de Salamanca. És, sens dubte, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat, juntament amb la Casa de las Conchas i les dues catedrals.

El monumental edifici on s’ubica l’ajuntament es va acabar el 1755 i la construcció de la plaça data de començaments del segle XVIII.

El palau forma part dels edificis que envolten la Plaza Mayor i és un dels més estimats de la ciutat. Es distingeix de la resta de façanes de la plaça per les campanes i el rellotge, punt de trobada per a la majoria d’habitants de Salamanca, que se citen sota les seves manetes. Just al costat de les campanes, sorprenen una sèrie d’imatges al·legòriques de l’agricultura, la indústria, la música i la poesia. Com a curiositat, cal destacar que Miguel de Unamuno va proclamar la Segona República des de les balconades d’aquest ajuntament.

L’orientació del palau de l’ajuntament és cap al nord de la plaça i els cinc arcs de la planta baixa són una mica més amples que els de la resta de la plaça. A sota hi ha diverses terrasses on podràs beure o picar alguna cosa en qualsevol època de l’any i també podràs protegir-te i fer-hi un cafè o una xocolata calenta si t’enxampa un d’aquells dies de tempesta a la tardor. En canvi, a l’estiu, la plaça canvia, ja que munten un escenari i s’hi celebren festivals de música, concerts i obres de teatre. Tot plegat es transforma en un indret idoni per passar-hi el matí envoltat de bon ambient i d’edificis de gran interès cultural de Salamanca.

Si vols, hi ha un parking públic Saba a l’estació de Salamanca, concretament a Paseo de la Estación, 122.

Aparcaments Saba a Salamanca

Tenim pàrquings a ...

Tant si vius a Salamanca com si vas a visitar-la, et serà útil saber que tens a la teva disposició el nostre aparcament al costat de l’estació de tren. Des d’allà, et pots desplaçar a peu cap on et vingui de gust sense preocupar-te pel cotxe. Així, guanyaràs en mobilitat en aquesta meravellosa ciutat. Nosaltres vigilarem el teu vehicle tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Salamanca és un dels llocs de visita obligatòria d’Espanya. La universitat, la Plaza Mayor, la catedral o la Casa de las Conchas són alguns dels monuments que no et pots perdre. No perdis el temps buscant un lloc on deixar el cotxe i gaudeix de la ciutat, de la seva història, de la seva gent i del seu encant.