Parkings a Platja d'Aro (Girona)

es.saba.portlets.ciudades

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada
Situada a la Costa Brava, Platja d’Aro és un dels municipis de la zona que més visitants atrau. El clima, les platges, les botigues i l’ambient, la converteixen en un dels epicentres de l’àrea. Per tant, trobar-hi un lloc per aparcar el cotxe acostuma a ser complicat. Recorda que tens el nostre parking a la teva disposició.

Aparcaments Saba a Platja d'Aro (Girona)

Av. de Castell d' Aro,, 17250 Platja d'Aro

Preu hora des

3,25 €/hora

.
Més informació

Tenim pàrquings a ...

Trobaràs el nostre aparcament en un dels punts estratègics de Platja d’Aro, molt a prop de la platja i dels carrers comercials de la localitat. Des d’allà, et podràs desplaçar cap on vulguis sense complicacions i aprofitant el teu temps al màxim. El parking està situat prop de les vies de comunicació principals, perquè et puguis moure sempre que vulguis. No voltis més buscant lloc.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si vols visitar Platja d’Aro, gaudir d’uns dies de platja o simplement passar una bona estona, no perdis el temps buscant un lloc on aparcar el cotxe. Deixa’l al nostre parking del centre del municipi i gaudeix del teu descans. Pots deixar-lo allà tot el temps que necessitis: nosaltres el vigilarem.