Parking a Platja de Blanes - Blanes

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

Blanes és l’entrada a la part nord de la zona costanera d’Espanya, la coneguda com a Costa Brava. Les seves platges són famoses per tenir unes aigües cristal·lines i una superfície rocallosa. En realitat, la majoria són cales naturals.El poble de Blanes té cinc platges molt diferents entre si, però totes igual d’espectaculars. Les més allunyades del centre, a 2 i 4 quilòmetres, són les cales Sant Francesc i Treumal, respectivament. Ambdues gaudeixen de sorra fina daurada, a més d’estar envoltades de tota mena de vegetació; en el cas de Treumal, hi ha el jardí botànic de 500.000 m2, declarat d’interès nacional per la seva singular col·lecció de plantes.

La Cala Sa Forcanera es troba a un quilòmetre del centre i a pocs metres de la cala següent. És petita i molt paradisíaca, ja que és difícil arribar-hi, i per això sol estar sempre deserta. Per accedir-hi, cal creuar terrenys privats o entrar-hi directament pel mar, amb una embarcació sense motor.

La cala més a prop del centre de Blanes és Cala Punta Santa Anna, que fa uns 75 metres de llarg i és darrere del port de Blanes. Les seves aigües clares la fan perfecta per bussejar i descobrir l’escenari marítim que s’hi allotja.

Finalment, la millor opció per a les famílies grans és la platja de Blanes. Situada al centre mateix del poble, fa uns 625 metres de llargada i combina la seva bellesa natural, és a dir, sorres daurades i aigües cristal·lines, amb els serveis típics de les grans platges: vigilants, quiosc, dutxes, lloguer de gandules, etc.

Trobar aparcament prop de les platges de Blanes no és complicat gràcies al parking de SABA que hi ha al passeig de Mar.

Aparcaments Saba a Blanes

Tenim pàrquings a ...

Blanes disposa d’estacions d’autobusos i de tren des d’on et podràs desplaçar amb comoditat a altres llocs de Catalunya. Recorda que si no saps on aparcar el cotxe i vols evitar fer tombs, tens un parking Saba molt a prop dels punts d’interès principals. Així, estaràs tranquil de saber que el teu vehicle està vigilat les 24 hores.

Deixa el cotxe a prop de ...

El mar, la platja, els “xiringuitos” o les botigues: si et ve de gust voltar pel centre de Blanes o passar un dia de platja fantàstic prenent el sol, trobaràs un parking Saba per deixar-hi el vehicle just al punt més concorregut d’aquesta població. És una opció molt fàcil i còmoda per conèixer Blanes.