Port Aventura


A pocs minuts de les platges càlides de Salou, hi ha un dels parcs d’atraccions més conegut de tot Espanya, PortAventura. El parc és tota una font de diversió tant si hi vas en parella, com amb amics o la família.

El complex s’ha ampliat molt des que es va inaugurar el 1995 i ocupa prop de 824 hectàrees de terreny.

Les atraccions principals són el Shambhala, una gran muntanya russa tipus hypercoaster; el Dragon Khan, l’emblema del parc, una muntanya russa que arriba a 110 quilòmetres per hora amb voltes de 360º d’allò més vertiginoses, i l’Huracán Condor, una torre que ofereix als més aventurers 115 metres de caiguda lliure. El parc també té atraccions d’aigua com el Tutuki Splash, Grand Canyon Rapids i Angkor, ideals per refrescar-se a l’estiu. També hi ha un tren que recorre tot el parc per facilitar els accessos a les diverses zones, i barques que creuen els llacs.

PortAventura es divideix en zones temàtiques i cadascuna representa una civilització: Far West (l’oest americà), Polynesia (la cultura polinèsia), Mediterrània (el poble mediterrani), China (la cultura asiàtica) i México (la cultura maia). També disposa d’una àrea temàtica per als més petits anomenada SésamoAventura. Aquí hi trobaràs atraccions molt tranquil·les, perquè ells també puguin gaudir al màxim d’un dia al parc d’atraccions.

Cal destacar que, tant per Nadal com per Halloween, el parc es vesteix per a l’ocasió, així que, si visites el parc en aquestes èpoques de l’any, et sorprendràs amb noves emocions.

A més, a tocar del parc hi ha el Caribe Aquatic Park, un parc aquàtic amb una pila d’activitats d’aigua.

Si vols, tens un parking públic Saba prop del parc, a la plaça Corona d’Aragó, s/n.