Parkings a Puigcerdà

es.saba.portlets.ciudades

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada
Capital de la Cerdanya, Puigcerdà és una ciutat molt concorreguda tant a l’hivern com a l’estiu. És un municipi estimat tant pels veïns com pels visitants i això fa que els carrers sempre estiguin plens de gent. Per aquest motiu, trobar un lloc on aparcar el cotxe acostuma a ser una tasca complicada. Et recordem que tens a la teva disposició el nostre parking.

Aparcaments Saba a Puigcerdà

Pl. del Call s/n, 17520 Puigcerdà

Preu hora des

2,95 €/hora

Pagaràs només pels minuts de la teva estada a l'aparcament.
Més informació

Tenim pàrquings a ...

Si et vols moure còmodament i amb tranquil·litat pel municipi de Puigcerdà i els voltants, utilitza el nostre aparcament. Situat prop de l’estació de tren i de les carreteres principals, et permetrà desplaçar-te sense haver-te de preocupar per trobar un lloc on aparcar el cotxe. Allà estarà vigilat tot el temps que necessitis per gaudir de la Cerdanya.

Deixa el cotxe a prop de ...

Passeja pel carrer Major, entra a les botigues, fes-te una foto davant del llac i gaudeix de la natura i de la deliciosa gastronomia de la Cerdanya. Si vols oblidar-te del cotxe i evitar fer tombs buscant aparcament, no ho dubtis: deixa el cotxe al nostre parking. Està situat a la zona més cèntrica del municipi.