Parking a Teatre Romà de Mèrida - Mèrida

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


El teatre romà de Mèrida és conegut com un dels monuments històrics més representatius de la ciutat, tant per motius històrics com culturals. Es va construir entre els anys 15 i 16 aC per mandat del cònsol Marc Vipsani Agripa.

Aquest espai és a la plaça Margarita Xirgu i, a més d’estar obert a visites, és l’escenari del Festival Internacional de Teatre Clàssic des del 1933, data en què també va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

La seva antiguitat ha estat la causa de les diverses remodelacions que ha sofert al llarg dels anys. Amb la conquesta de l’Imperi romà i l’oficialització de la religió cristiana, el teatre va ser abandonat. A principis del segle XX, els arqueòlegs van començar les excavacions pertinents per treure a la superfície tota l’estructura, ja que solament n’era visible la grada superior, batejada pels habitants de Mèrida com ‘les set cadires׳. El 2007, el teatre romà de Mèrida ja estava inclòs en el grup dels 12 tresors d’Espanya.

Situat a la plaça Margarita Xirgu, el teatre té un jardí darrere de l’escenari. És un jardí que es coneix com a peristil i, a més de la zona enjardinada, disposa d’una petita sala dedicada al culte imperial.

Tot l’espai és conegut com el “conjunt arqueològic de Mèrida”, una de les zones més visitades de la localitat i de l’antiga ciutat romana, juntament amb la muralla. Per accedir al conjunt arqueològic per la porta principal, pots anar-hi pel carrer José R. Mélida o el carrer Suárez Somonte. La porta principal està entre l’Oficina de Turisme de Mèrida i el Museu Nacional d’Art Romà.

Si decideixes agafar el teu vehicle, no dubtis a aparcar-lo al nostre parking Saba de Mèrida, situat al costat de l’estació, al carrer Carderos, s/n, prop del teatre romà.

Aparcaments Saba a Mèrida

Tenim pàrquings a ...

Si busques un lloc on aparcar el cotxe a Mèrida, no dubtis a utilitzar el nostre aparcament. Situat al costat de l’estació de tren i prop de les vies estratègiques, et permetrà moure’t amb tota la comoditat. Opta per la tranquil·litat de tenir el cotxe constantment vigilat i no perdis el temps buscant un lloc on aparcar.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Mèrida, no et pots perdre els seus monuments impressionants d’èpoques històriques diverses. Passeja pels seus carrers, visita els seus racons singulars, entra a les botigues, gaudeix del menjar i oblida’t del cotxe. Aparca’l al nostre parking, situat en un dels punts clau de Mèrida. Aprofita el teu temps.