Parking a Temple Romà de Vic - Vic

Cerca avançada


Emplaçat a la zona alta de la ciutat de Vic (Osona), concretament al carrer Pare Xifré, hi ha el Temple Romà. Actualment, el monument està declarat Bé d’Interès Cultural i Patrimoni Històric d’Espanya.

L’edifici data la seva construcció de començaments del segle II, etapa que coincideix amb l’època daurada de l’Imperi romà. No va ser fins al 1882, durant els procediments d’enderrocament del vell castell, que estava construït en aquell mateix lloc, que els obrers van trobar sorpresos un capitell corinti.

Malgrat el pas dels segles, per sort, el temple s’ha conservat molt bé. Pel que fa a l’estructura, destaca el pòrtic amb columnes que s’alça sobre el podi, al qual s’accedeix a través d’una escalinata frontal. Les colossals columnes sobre les quals recolza el temple són llises, amb els capitells i l’entaulament corintis coronant la cel·la.

A més del temple, i just al costat, hi trobaràs un altre edifici d’interès, una antiga casa medieval molt important per a la ciutat de Vic. Et recomanem que aprofitis per apreciar el contrast dels estils arquitectònics.

Als voltants del temple també hi ha comerços per prendre-hi una beguda. És una oportunitat per tastar l’assortiment d’embotits que ofereix Vic, on és especialment famós el fuet.

Si vols, hi ha un parking públic Saba a la plaça Major, s/n. Aquest aparcament és en ple centre històric de la ciutat i a escassos minuts a peu del Temple Romà de Vic. Així, et recomanem que per gaudir d’un dia a la ciutat de Vic i per passejar-hi tranquil·lament i apreciar els seus monuments, no dubtis a aparcar el teu cotxe al nostre parking.

Aparcaments Saba a Vic

Tenim pàrquings a ...

Tant si vas a visitar-la com si hi vas per feina, et recordem que tens a la teva disposició el nostre parking del centre de la ciutat. Estaràs al costat de les vies de comunicació principals i prop de l’estació de tren. Pots deixar-hi el cotxe tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

La plaça Major és l’indret de Vic on tot passa: el mercat, la vida, les trobades i el comerç local. Si visites Vic, no pots marxar sense veure-la. El problema és que trobar un lloc per aparcar-hi el cotxe acostuma a ser complicat. Per aquest motiu, et recordem que, just al costat, hi trobaràs el nostre aparcament.