Parkings a Terrassa

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida
Situada a pocs quilòmetres de Barcelona, Terrassa és una de les ciutats més importants de la comarca del Vallès Occidental. És una ciutat per on passen milers de persones cada dia. Per tant, trobar-hi un lloc per aparcar el cotxe acostuma a ser complicat. Com a solució, posem a la teva disposició els nostres aparcaments, on podràs deixar el teu vehicle tant de temps com vulguis.

Aparcaments Saba a Terrassa

Tenim pàrquings a ...

Terrassa és un centre de comunicacions important per on passen carreteres, autopista i ferrocarrils. Perquè et puguis desplaçar amb comoditat cap a la teva destinació, tens a la teva disposició els nostres aparcaments. Situats al costat de l’estació de tren i de Ferrocarrils de la Generalitat i també de les zones de comunicació principals, et permetran moure’t sense problemes i sense haver de pensar a buscar un lloc on aparcar el cotxe.

Deixa el cotxe a prop de ...

Amb un conjunt monumental d’esglésies visigòtiques-romàniques i amb un centre que té un encant especial, Terrassa és una de les ciutats més visitades de la zona. Perquè puguis gaudir de l’estada sense haver de preocupar-te pel vehicle, et recordem que pots utilitzar els nostres aparcaments situats en enclavaments clau. Des d’allà, podràs arribar caminant fins als punts principals.