Parking a Ajuntament de Mataró - Mataró

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


L’Ajuntament de Mataró és al carrer de la Riera, un dels principals de la ciutat. L’edifici on s’allotja és anterior al modernisme, tot i que alguns espais de l’interior van ser dissenyats pel català Puig i Cadafalch, com, per exemple, el sostre de l’edifici, datat del 1893.

Aquest arquitecte modernista va ser durant molt temps l’arquitecte municipal de la ciutat. El sostre de l’edifici està adornat amb símbols nacionals referents a la cultura catalana, com ara escuts d’armes i sanefes dibuixades artesanalment.

L’estructura de l’ajuntament és quadriculada i té tres pisos, cadascun amb cinc finestres. Al pis intermedi, cada finestra s’estén amb un balcó. Es tracta d’una visita obligada per a qualsevol turista o resident, ja que és on s’organitzen tots els actes culturals de la ciutat.

A tocar de l’ajuntament hi ha Can Serra, seu del Museu de Mataró. Aquest edifici era l’antiga casa pairal de Jeroni Serra, un burgès que es va convertir en el primer síndic de la vila. És d’estil renaixentista i conserva l’estructura originària del 1565 i no es va consolidar com a museu fins al 1894. La façana es caracteritza per una composició simètrica, un portal adovellat i finestres forjades de ferro.

La zona on està situat l’ajuntament és de les més concorregudes de la ciutat. Hi ha bars i cafeteries per descansar després de visitar la ciutat, parcs i zones naturals per on passejar, i les botigues de moda més actuals.

Aparcar el cotxe al centre de Mataró acostuma a ser una tasca difícil, sobretot a les tardes i els caps de setmana. Per accedir a la zona, la millor opció és moure’s en cotxe. Et recomanem que aparquis en un dels nostres aparcaments Saba, situat molt a prop de l’Ajuntament de Mataró, a la plaça Santa Anna, s/n.

Aparcaments Saba a Mataró

Tenim pàrquings a ...

Situada aproximadament a 30 km de Barcelona, Mataró és una ciutat molt ben connectada amb els municipis pròxims, la costa i la Serralada Prelitoral catalana. Perquè et puguis desplaçar amb comoditat i facilitat pel Maresme, posem a la teva disposició els nostres parkings, situats en els punts estratègics del municipi. Oblida’t de fer tombs per aparcar el cotxe i aposta per la tranquil·litat.

Deixa el cotxe a prop de ...

El centre de Mataró és un lloc per on pots passejar hores i hores sense mirar el rellotge. Podràs gaudir de les places i dels llocs emblemàtics, seure a fer un cafè en bars amb un atractiu especial o anar de botigues, entre moltes altres opcions. Si ho vols fer tranquil·lament, no dubtis a aparcar el cotxe en els nostres parkings, situats en els punts clau de Mataró.