Parking a Basílica de Santa Maria - Mataró

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


La basílica de Santa Maria, situada a la plaça de Santa Maria de Mataró, es va construir entre els segles XVI, XVII i XIX. Les primeres referències documentades d’aquest edifici daten de l’any 1008, motiu pel qual està declarat com a Bé d’Interès Nacional. La seva varietat d’estils la converteixen en un monument històric i en una parada imprescindible si es visita la capital del Maresme.

L’edifici és d’estil neoclàssic i barroc. Té una nau central i diverses capelles als extrems que la converteixen en una parròquia tradicional i en un dels edificis més grans de la ciutat.

A l’interior, hi ha un dels exponents més valuosos de l’estil barroc: el conjunt dels Dolors. La construcció es completa amb la decoració de diversos elements escultòrics, dissenyats per Antoni Viladomat.

L’estructura també mostra un imponent retaule gòtic que lidera el cimbori de la capella. A la porta principal de l’església es pot llegir la inscripció “domus dei et porta coeli” que significa ‘aquesta és la casa de Déu i la porta del cel’.

La basílica és a la plaça Fossar Xic, entre el carrer de la Coma i el carrer Sant Simó. Darrere de la parròquia trobaràs la plaça de Santa Maria, un petit espai on descansar després de visitar aquest gran edifici de culte.

Mataró està estructurada en diversos carrerons i trobar-hi aparcament és una tasca una mica complexa. Per això, prop de la basílica de Santa Maria hi ha un dels nostres parkings Saba, disponible les 24 hores del dia, al carrer de la Riera, 69-77. Així podràs visitar altres edificis arquitectònics i institucions culturals de la ciutat, com l’església de Sant Josep, l’Ajuntament de Mataró i el centre de la ciutat.

Aparcaments Saba a Mataró

Tenim pàrquings a ...

Situada aproximadament a 30 km de Barcelona, Mataró és una ciutat molt ben connectada amb els municipis pròxims, la costa i la Serralada Prelitoral catalana. Perquè et puguis desplaçar amb comoditat i facilitat pel Maresme, posem a la teva disposició els nostres parkings, situats en els punts estratègics del municipi. Oblida’t de fer tombs per aparcar el cotxe i aposta per la tranquil·litat.

Deixa el cotxe a prop de ...

El centre de Mataró és un lloc per on pots passejar hores i hores sense mirar el rellotge. Podràs gaudir de les places i dels llocs emblemàtics, seure a fer un cafè en bars amb un atractiu especial o anar de botigues, entre moltes altres opcions. Si ho vols fer tranquil·lament, no dubtis a aparcar el cotxe en els nostres parkings, situats en els punts clau de Mataró.