Parking a Ajuntament de Vigo - Vigo

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


Construïda a la plaça Do Rei, en la part alta del nucli antic i a tocar del turó Castro, es troba la Casa Consistorial de la localitat de Vigo. És la seu de l’ajuntament actual i es va començar a construir a mitjan 1971 i no es va acabar fins al 1977.

L’edifici és una construcció d’estil modernista. La forma arquitectònica és de base horitzontal. Des de lluny, en destaca la torre principal, de diversos nivells, on es distribueixen els serveis a la comunitat, entre els quals hi ha l’alcaldia de Vigo. A més, la torre és tan alta que serveix de mirador, ja que les vistes que s’hi albiren quan hi puges són realment increïbles.

Durant el dia, la plaça de l’ajuntament té molta afluència de gent, com ara els aficionats a l’skate, que recorren el paviment de punta a punta fent gala de les seves habilitats. A més, amb el bon temps dels dies d’estiu, moltes famílies i parelles s’hi acosten a prendre el sol.

Com que és a prop del nucli històric, només baixant un parell de carrers et trobaràs amb innombrables comerços, locals d’oci, restaurants, bars, etc. I si vols provar de refrescar-te a la ria de Vigo, tens la Praia de Alcabre a pocs minuts en cotxe.

Si vols, tens a la teva disposició un dels nostres parkings públics Saba, prop de l’Ajuntament de Vigo, a l’estació de Vigo Guixar (carrer Areal, s/n).

Aparcaments Saba a Vigo

Tenim pàrquings a ...

Si estàs a Vigo i et vols desplaçar, pensa que tens a la teva disposició els nostres parkings, situats en les zones estratègiques de la ciutat. Els trobaràs al costat de les principals estacions de tren i vies de comunicació. Mou-te cap on vulguis i oblida’t del cotxe. Nosaltres te’l vigilarem tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Vigo és una de les ciutats amb més encant de Galícia. Pots passar-te hores caminant pels carrers i descobrint els seus encants. Visita l’església de Santa María, l’ermita de Nosa Señora de Guía o el museu del Mar sense preocupar-te pel cotxe. Deixa’l als nostres aparcaments, situats en els punts més cèntrics de la ciutat i podràs anar caminant a qualsevol lloc.