Ajuntament de Vigo


Construïda a la plaça Do Rei, en la part alta del nucli antic i a tocar del turó Castro, es troba la Casa Consistorial de la localitat de Vigo. És la seu de l’ajuntament actual i es va començar a construir a mitjan 1971 i no es va acabar fins al 1977.

L’edifici és una construcció d’estil modernista. La forma arquitectònica és de base horitzontal. Des de lluny, en destaca la torre principal, de diversos nivells, on es distribueixen els serveis a la comunitat, entre els quals hi ha l’alcaldia de Vigo. A més, la torre és tan alta que serveix de mirador, ja que les vistes que s’hi albiren quan hi puges són realment increïbles.

Durant el dia, la plaça de l’ajuntament té molta afluència de gent, com ara els aficionats a l’skate, que recorren el paviment de punta a punta fent gala de les seves habilitats. A més, amb el bon temps dels dies d’estiu, moltes famílies i parelles s’hi acosten a prendre el sol.

Com que és a prop del nucli històric, només baixant un parell de carrers et trobaràs amb innombrables comerços, locals d’oci, restaurants, bars, etc. I si vols provar de refrescar-te a la ria de Vigo, tens la Praia de Alcabre a pocs minuts en cotxe.

Si vols, tens a la teva disposició un dels nostres parkings públics Saba, prop de l’Ajuntament de Vigo, a l’estació de Vigo Guixar (carrer Areal, s/n).