Parking a Mercat de la Pedra de Vigo - Vigo

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


Al Mercado da Pedra, el visitant es troba davant d’un dels principals reclams turístics de Vigo. Al mercat, hi van tot sovint tant els habitants de Vigo com els turistes procedents de llocs diversos, ja que s’hi pot trobar tot tipus de roba de marca a uns preus més que competitius.

El Mercado da Pedra ofereix productes tèxtils de tota mena. A més, tota la roba que s’hi pot trobar és de molt bona qualitat. Al Mercado da Pedra també hi ha bosses, calçat, ulleres i electrònica, entre altres coses.

La zona dels voltants del mercat és molt bonica pel seu empedrat i hi trobaràs una gran oferta gastronòmica per satisfer la gana gairebé a qualsevol hora del dia. Et recomanem que demanis algun dels excepcionals productes gastronòmics de la terra, sobretot marisc i peix. Hi ha una zona coberta amb vidrieres per als dies de pluja.

D’altra banda, el mercat es troba davant del club nàutic i al costat del famós carrer Pescadería, on el visitant podrà trobar les típiques ostreries. El club nàutic disposa d’una biblioteca que inclou hemeroteca, dues sales de jocs, saló, cafeteria i sala de tennis de taula. És una visita obligada, si passes per la zona.

Si vols, tens a la teva disposició un dels nostres parkings públics Saba situat a l’estació de Vigo Guixar, concretament al carrer Areal, s/n.

Aparcaments Saba a Vigo

Tenim pàrquings a ...

Si estàs a Vigo i et vols desplaçar, pensa que tens a la teva disposició els nostres parkings, situats en les zones estratègiques de la ciutat. Els trobaràs al costat de les principals estacions de tren i vies de comunicació. Mou-te cap on vulguis i oblida’t del cotxe. Nosaltres te’l vigilarem tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Vigo és una de les ciutats amb més encant de Galícia. Pots passar-te hores caminant pels carrers i descobrint els seus encants. Visita l’església de Santa María, l’ermita de Nosa Señora de Guía o el museu del Mar sense preocupar-te pel cotxe. Deixa’l als nostres aparcaments, situats en els punts més cèntrics de la ciutat i podràs anar caminant a qualsevol lloc.