Parking a Alcàsser de Toledo - Toledo

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


L’Alcázar de Toledo és un dels monuments més importants i impressionants de la ciutat. La fortificació està formada per roques i es troba en una posició de gran valor estratègic, motiu pel qual els àrabs que van dominar la ciutat la van batejar com a Al-Qasar, que significa ‘fortalesa’. Però molt abans, durant el segle III dC, l’Alcázar de Toledo havia estat un palau romà on hi havia la seu del magistrat.

L’arquitecte que va iniciar-ne la construcció va ser Alonso de Covarrubias el 1545. El pati interior, en canvi, va ser una creació de Juan Bautista Villalpando, i Juan de Herrera va ser l’autor de la imponent escala. Aquest monument ha estat restaurat i ampliat diverses vegades durant els mandats d’Alfons VI i els seus successors. Finalment, va ser nomenat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i considerat com a monument històric de Toledo.

Aquest alcàsser ha tingut usos diversos: presó durant la Corona de Castella, caserna militar d’exèrcits propis i taller de sedaires, abans d’acollir l’Acadèmia d’Infanteria.

L’Alcàsser de Toledo es troba molt a prop del Tajo, al turó més alt de la ciutat, a 548 metres, en el carrer de la Unión, i s’hi pot accedir pel carrer de la Paz o Corralillo de San Miguel. Actualment acull el Museu de l’Exèrcit i, a la planta superior de l’edifici, la biblioteca de Castella-la Manxa.

El monument obre de dilluns a diumenge, de les 11.00 h a les 17.00 h. Si vols, pots aparcar el cotxe al nostre parking Saba de Toledo, situat al passeig de la Rosa, s/n, a l’estació de tren de la ciutat.

Aparcaments Saba a Toledo

Tenim pàrquings a ...

Perquè et puguis desplaçar amb facilitat i comoditat cap on vulguis, posem a la teva disposició el nostre parking, situat al costat de l’estació de tren i prop de les vies de comunicació principals de la zona. Des d’allà, et podràs moure cap a la teva destinació sense preocupar-te pel teu vehicle. Pots estar tranquil, nosaltres el vigilarem tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Toledo, no et pots perdre el castell de San Servando, l’església de Santiago del Arrabal o la mesquita del Cristo de la Luz, entre molts altres llocs. Per facilitar-te l’estada i perquè només hagis de pensar a gaudir-ne, et recordem que pots utilitzar el nostre aparcament sempre que calgui. Està situat en un dels punts clau de Toledo.