Parking a Alcàsser de Toledo - Toledo

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


L’Alcázar de Toledo és un dels monuments més importants i impressionants de la ciutat. La fortificació està formada per roques i es troba en una posició de gran valor estratègic, motiu pel qual els àrabs que van dominar la ciutat la van batejar com a Al-Qasar, que significa ‘fortalesa’. Però molt abans, durant el segle III dC, l’Alcázar de Toledo havia estat un palau romà on hi havia la seu del magistrat.

L’arquitecte que va iniciar-ne la construcció va ser Alonso de Covarrubias el 1545. El pati interior, en canvi, va ser una creació de Juan Bautista Villalpando, i Juan de Herrera va ser l’autor de la imponent escala. Aquest monument ha estat restaurat i ampliat diverses vegades durant els mandats d’Alfons VI i els seus successors. Finalment, va ser nomenat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i considerat com a monument històric de Toledo.

Aquest alcàsser ha tingut usos diversos: presó durant la Corona de Castella, caserna militar d’exèrcits propis i taller de sedaires, abans d’acollir l’Acadèmia d’Infanteria.

L’Alcàsser de Toledo es troba molt a prop del Tajo, al turó més alt de la ciutat, a 548 metres, en el carrer de la Unión, i s’hi pot accedir pel carrer de la Paz o Corralillo de San Miguel. Actualment acull el Museu de l’Exèrcit i, a la planta superior de l’edifici, la biblioteca de Castella-la Manxa.

El monument obre de dilluns a diumenge, de les 11.00 h a les 17.00 h. Si vols, pots aparcar el cotxe al nostre parking Saba de Toledo, situat al passeig de la Rosa, s/n, a l’estació de tren de la ciutat.

Aparcaments Saba a Toledo

Tenim pàrquings a ...

Perquè et puguis desplaçar amb facilitat i comoditat cap on vulguis, posem a la teva disposició el nostre parking, situat al costat de l’estació de tren i prop de les vies de comunicació principals de la zona. Des d’allà, et podràs moure cap a la teva destinació sense preocupar-te pel teu vehicle. Pots estar tranquil, nosaltres el vigilarem tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Toledo, no et pots perdre el castell de San Servando, l’església de Santiago del Arrabal o la mesquita del Cristo de la Luz, entre molts altres llocs. Per facilitar-te l’estada i perquè només hagis de pensar a gaudir-ne, et recordem que pots utilitzar el nostre aparcament sempre que calgui. Està situat en un dels punts clau de Toledo.