Parkings a Toledo

es.saba.portlets.ciudades

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada
Toledo, una de les ciutats amb més riquesa monumental d’Espanya, és coneguda com la cruïlla de “les tres cultures”. Situada a 70 km de Madrid, és una ciutat que rep turistes d’arreu del món tots els mesos de l’any. Com a resultat, trobar-hi un lloc per aparcar el cotxe acostuma a ser complicat. Et recordem que pots utilitzar el nostre aparcament tot el temps que vulguis.

Aparcaments Saba a Toledo

Paseo de la Rosa, s/n , 45006 Toledo

Preu hora des

1,65 €/hora

.
Més informació

Tenim pàrquings a ...

Perquè et puguis desplaçar amb facilitat i comoditat cap on vulguis, posem a la teva disposició el nostre parking, situat al costat de l’estació de tren i prop de les vies de comunicació principals de la zona. Des d’allà, et podràs moure cap a la teva destinació sense preocupar-te pel teu vehicle. Pots estar tranquil, nosaltres el vigilarem tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Toledo, no et pots perdre el castell de San Servando, l’església de Santiago del Arrabal o la mesquita del Cristo de la Luz, entre molts altres llocs. Per facilitar-te l’estada i perquè només hagis de pensar a gaudir-ne, et recordem que pots utilitzar el nostre aparcament sempre que calgui. Està situat en un dels punts clau de Toledo.