Parkings a Andorra La Vella

Cerca avançada
Persones d’arreu del món aprofiten el seu temps lliure per passar les vacances a Andorra la Vella i anar a comprar. Uns preus assequibles en tota mena de productes fan que la ciutat s’hagi convertit en una de les capitals europees del shopping. Amb tants visitants, trobar un lloc on aparcar el cotxe és una missió gairebé impossible. Disposes del nostre aparcament per deixar-hi el teu vehicle sempre que calgui.

Aparcaments Saba a Andorra La Vella

Pau Casals, 7, Andorra La Vella

Preu hora des

2,80 €/hora

Pagaràs només pels minuts de la teva estada a l'aparcament.
Més informació

Tenim pàrquings a ...

Trobaràs el nostre aparcament en un lloc estratègic d’Andorra la Vella. Vinguis d’on vinguis, des d’allà et podràs desplaçar cap a la teva destinació, perquè es troba prop de les vies de comunicació principals. Així, podràs gaudir de les compres i del teu temps sense preocupar-te pel cotxe. Nosaltres te’l vigilem.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si vas uns quants dies a Andorra la Vella, tindràs un munt d’activitats per fer: anar a comprar, gaudir dels banys termals, esquiar, fer excursions pels voltants i un llarg etcètera. Perquè puguis fer-les totes sense haver de pensar en el teu vehicle, recorda que pots deixar-lo tant de temps com vulguis al nostre aparcament. Està situat al centre de la ciutat.