Parking a Avinguda Meritxell - Andorra La Vella

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


L’avinguda Meritxell és un dels carrers principals de la petita Andorra la Vella. Aquesta avinguda travessa tot el territori andorrà d’oest a est, des de la plaça Rebés —al centre de la ciutat— fins que arriba al carrer de la Unió, a Escaldes-Engordany. Entre el carrer Bisbe Príncep Iglesias i el carrer Fiter i Rossell, aquesta avinguda és sens dubte la més concorreguda de la ciutat, gràcies a l’àmplia oferta d’oci i a la seva cèntrica localització. El carrer rep el nom de la patrona d’Andorra, la mare de Déu de Meritxell, que es troba al santuari de Canillo.

A l’avinguda hi ha grans blocs de pisos ocupats per una extensa llista de botigues i comerços. Tot i que l’activitat comercial s’estén al llarg de tot el carrer, en el tram superior és on es desenvolupa amb més intensitat. Andorra la Vella és coneguda i visitada a diari per la seva oferta comercial; per això l’avinguda és tan important.

Botigues de roba de disseny amb preus sorprenents, restaurants exquisits i a l’última moda, en aquest carrer no hi falta res. També destaca per la llista d’hotels, bars i restaurants, així com locals d’oci. A més, Meritxell reuneix les seus principals de gairebé tots els bancs del país.

Com que és de les més visitades de la zona, trobar aparcament a l’avinguda Meritxell no és una tasca fàcil. Si vols, pots aparcar el teu cotxe al nostre parking públic Saba que hi ha al final de la mateixa avinguda, concretament a l’avinguda Pau Casals, s/n.

Aparcaments Saba a Andorra La Vella

Tenim pàrquings a ...

Trobaràs el nostre aparcament en un lloc estratègic d’Andorra la Vella. Vinguis d’on vinguis, des d’allà et podràs desplaçar cap a la teva destinació, perquè es troba prop de les vies de comunicació principals. Així, podràs gaudir de les compres i del teu temps sense preocupar-te pel cotxe. Nosaltres te’l vigilem.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si vas uns quants dies a Andorra la Vella, tindràs un munt d’activitats per fer: anar a comprar, gaudir dels banys termals, esquiar, fer excursions pels voltants i un llarg etcètera. Perquè puguis fer-les totes sense haver de pensar en el teu vehicle, recorda que pots deixar-lo tant de temps com vulguis al nostre aparcament. Està situat al centre de la ciutat.