Parking a Catedral de Girona - Girona

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

La catedral de Girona, coneguda també com l’església de Santa Maria de Girona, fa 30 metres d’alçària i és el temple de culte catòlic més gran de tota la província. És el resultat d’estils diferents pel fet que ha hagut de passar per remodelacions diverses. La façana, però, ens diu que es tracta d’una catedral romànica amb estil gòtic.L’obra dedicada a Santa Maria es va iniciar el 1312, data en què es va construir l’absis, el deambulatori, nou capelles i tres naus. Els encarregats de la construcció van ser els germans Enric i Jaume Faveran. Fins al segle XVIII no es van acabar les obres de la nau i fins al 1730 no es van reprendre les obres corresponents a la façana de l’edifici, projecte de Pere Costa. Dos anys després, es van col·locar quatre obres monumentals dels escultors de la ciutat J. Bohigas, A. Casamor, J. Busquets i D. Fita. Així, la catedral de Girona enalteix la cultura i la tradició de la província, amb una obra construïda al llarg de vuit segles per una desena d’artistes.

De fet, la catedral és tan imponent que ha servit d’escenari per a la famosa sèrie de televisió ‘Joc de Trons’, en concret per a la sisena temporada.

Segons documents antics, la seva diòcesi era equiparable a les de Toledo i Sevilla. La catedral de Girona despunta respecte a la resta d’edificis de la zona per la seva alçària. Es troba prop del riu Onyar i s’hi pot arribar per la pujada de Sant Feliu o pel passeig de la Reina Joana.

La catedral es troba en plena zona d’efervescència cultural, al costat del Museu d’Art de Girona i el Museu d’Història de Girona. Si vols moure’t en cotxe, per visitar el centre de Girona i la seva grandiosa catedral, recorda que hi ha un dels nostres aparcaments Saba molt a prop, al carrer Berenguer i Carnicer.

Aparcaments Saba a Girona

Tenim pàrquings a ...

Desplaçar-te per Girona pot ser molt senzill si utilitzes els nostres parkings. Situats al costat de l’estació de tren i prop dels punts d’interès de la ciutat, podràs anar on vulguis sense complicacions. Mou-te amb tranquil·litat i comoditat i no pensis més on aparcaràs el vehicle.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si vas a Girona, no pots perdre’t el call ni la catedral, entre moltes altres coses. És una ciutat per passejar-hi hores i hores, i per gaudir-ne al màxim. Per facilitar-t’hi l’estada, et recordem que pots utilitzar els nostres aparcaments i deixar-hi el vehicle tant de temps com vulguis. Estarà vigilat en tot moment.