Parkings a Ourense

es.saba.portlets.ciudades

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada
Ourense, una de les principals ciutats de Galícia, és un lloc de visita imprescindible. La seva gastronomia i el seu entorn fan que turistes de diverses parts del continent se sentin atrets per aquesta població. Si decideixes visitar-la, recorda que pots comptar amb el nostre parking per deixar-hi el cotxe. No perdis el temps i gaudeix d’aquesta increïble ciutat gallega.

Aparcaments Saba a Ourense

Camino Portalón do Casar, s/n, 32005 Ourense

Preu hora des

1,00 €/hora

Primera mesurava hora gratis. Resta d'hores a 0,75 €
Més informació

C/ Eulogio Gómez Franqueira s/n, 32001 Ourense

Preu hora des

1,35 €/hora

Pagaràs només pels minuts de la teva estada a l'aparcament.
Més informació

Tenim pàrquings a ...

Trobaràs el nostre aparcament al costat de les vies de comunicació principals i de l’estació de tren de la ciutat. Si vols adreçar-te a qualsevol altre lloc, pots deixar el cotxe al nostre parking, situat en un lloc estratègic. Oblida’t del vehicle: nosaltres el vigilarem i en tindrem cura en tot moment. Pots deixar-lo durant el temps que necessitis per visitar Ourense.

Deixa el cotxe a prop de ...

Ourense és una ciutat per gaudir-ne i passejar sense mirar el rellotge. Camina per carrers i places captivadores, tasta els seus plats deliciosos i fotografia cada racó. Nosaltres tindrem cura del teu cotxe. Recorda que tenim un aparcament situat en un dels llocs clau de la ciutat, perquè et puguis moure amb comoditat.