Parking a Plaça d'Espanya (Ajuntament) - Alcázar de San Juan

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

Situada en ple centre d’Alcázar de San Juan (Ciudad Real), la plaça España aplega gran part de l’activitat diària dels seus habitants. És, sens dubte, un espai que destil·la llum i vitalitat pels quatre costats.No és estrany trobar-hi cada dia gent passejant, famílies prenent alguna cosa a les terrasses o turistes tastant plats i productes autòctons de la regió, arrecerats sota les arcades d’estil modernista.

A la zona nord de la plaça se situa l’ajuntament de la localitat, un edifici de dos pisos amb grans finestrals engalanats i amb frontons triangulars i corbs, amb motllures que representen màscares clàssiques. Es va inaugurar el 1850 com a casino principal del municipi, tot i que actualment s’utilitza com a ajuntament al servei de la ciutadania.

Just davant de l’ajuntament hi ha la font de la plaça, focus d’atracció de nens, amb riures i diversió assegurada. Vetlla la font, de dia i de nit, una escultura de bronze del pintor Ángel Lizcano Monedero. L’obra es va erigir com a homenatge a aquest il·lustre habitant d’Alcázar, autor de famoses obres costumistes.

A la dreta de la font, hi trobem el mercat, un reclam indispensable per a qualsevol persona que es vulgui proveir de gènere de primera qualitat amb denominació d’origen. Són coneguts especialment productes com els formatges, les famoses postres “bizcochá” i la superba selecció de vins.

A l’esquerra de la font hi ha l’oficina de turisme d’Alcázar de San Juan, on pots adreçar-te per obtenir informació detallada de les activitats que s’organitzen tant a la plaça com a la resta de la localitat.

Si vols pots estacionar el teu vehicle al pàrquing Saba, situat a la mateixa estació d’Alcázar de San Juan, al carrer Álvarez Guerra.

Aparcaments Saba a Alcázar de San Juan

Tenim pàrquings a ...

Si vas de visita a aquest poble regi, trobaràs un parking Saba en un dels punts més estratègics de la ciutat: al costat de l’estació de tren. D’aquesta manera, et podràs desplaçar cap on vulguis sense haver de pensar on aparcaràs el teu vehicle i tindràs la tranquil·litat de saber que el teu cotxe està en el millor lloc.

Deixa el cotxe a prop de ...

No et capfiquis per on deixaràs el teu vehicle. Tens un parking públic Saba al centre d’Alcázar de San Juan, perquè facis els teus plans amb tranquil·litat i t’hi estiguis tant de temps com vulguis. És una opció immillorable per deixar el teu vehicle en un aparcament segur i pròxim.