Parkings a Pontevedra

es.saba.portlets.ciudades

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada
Ciutat d’art i d’història, Pontevedra té un dels centres històrics més importants de Galícia. Coneguda com la capital de les Rías Baixas, és un municipi situat en un lloc privilegiat. Una suma de factors la converteixen en un lloc molt concorregut durant tot l’any. Si vols visitar-la i no haver de voltar per aparcar el cotxe, recorda que hi podràs trobar el nostre parking.

Aparcaments Saba a Pontevedra

Av. de la Estación, s/n, 36003 Pontevedra

Preu hora des

0,85 €/hora

.
Més informació

Tenim pàrquings a ...

Prop de les vies de comunicació principals i just al costat de l’estació de tren, hi ha el nostre aparcament. Si t’has de desplaçar per la zona i et vols oblidar d’haver de buscar lloc per deixar el vehicle, no dubtis a utilitzar el nostre aparcament. Gaudiràs al màxim de la teva estada, perquè el nostre parking te la farà molt més còmoda.

Deixa el cotxe a prop de ...

Passejar pel centre sense mirar el rellotge és el que s’ha de fer quan es visita Pontevedra. Si hi vas en cotxe, acostuma a ser complicat trobar un lloc on deixar-lo sense fer voltes i voltes. Com a solució, posem a la teva disposició el nostre aparcament, situat en un dels punts clau de la ciutat, on vigilarem el teu cotxe en tot moment.