Parkings a Vilafranca del Penedés

es.saba.portlets.ciudades

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada
Capital de la comarca de l’Alt Penedès, Vilafranca del Penedès és coneguda internacionalment pels seus vins i caves. També s’ha convertit en punt clau per als veïns dels municipis dels voltants, que solen trobar-se a Vilafranca. Si et vols estalviar les cues per poder deixar el cotxe, posem a la teva disposició el nostre aparcament.

Aparcaments Saba a Vilafranca del Penedés

Carrer del Cid, 40,, 08720 Vilafranca del Penedès

Preu hora des

2,55 €/hora

Pagaràs només pels minuts de la teva estada a l'aparcament.
Més informació

Avinguda de Tarragona, Plaça del Penedès, 08720 Vilafranca del Penedès

Preu hora des

3,00 €/hora

Pagaràs només pels minuts de la teva estada a l'aparcament.
Més informació

Tenim pàrquings a ...

Si ets a Vilafranca i et vols desplaçar amb tota la comoditat, no ho dubtis: utilitza els nostres parkings, situats en els punts estratègics de la ciutat. Els trobaràs prop dels carrers principals i al costat de l’estació de tren. Si t’interessa, pots deixar-hi el cotxe tant de temps com calgui: nosaltres te’l vigilarem. No perdis el temps i oblida’t del teu vehicle.

Deixa el cotxe a prop de ...

Passeja pels carrers, visita la basílica de Santa Maria o el Palau Reial, entre d’altres. Gaudeix de l’estada al màxim sense pensar en el cotxe. Recorda que disposem de parkings als llocs més cèntrics de Vilafranca. Si deixes el teu vehicle als nostres aparcaments, podràs anar caminant a la majoria de llocs de la ciutat.