Parking a Ajuntament de Les Palmes de Gran Canària - Las Palmas de Gran Canaria

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada

Les Cases Consistorials de Las Palmas de Gran Canaria, on hi ha l’ajuntament, es van inaugurar l’any 1856. Estan situades a la plaça Mayor de Santa Ana i són un dels edificis més importants de la ciutat tant icònicament, com arquitectònicament i artísticament. Les Cases Consistorials de l’ajuntament reflecteixen de primera mà la història d’aquesta ciutat.El seu assentament va ser escollit pels conqueridors com a centre d’una de les primeres urbanitzacions de les illes Canàries. Al voltant de la plaça de Santa Ana es van instal·lar no només les Cases Consistorials sinó també el Palau del Bisbe i la catedral de Santa Ana. Al costat de la plaça Mayor de Santa Ana també s’aprecia el Palau Regental, que és la residència del president de l’Audiència Territorial.

A més de ser la seu de l’ajuntament, l’edifici acull les representacions artístiques més significatives de Gran Canaria. A les seves parets s’exposen 90 quadres d’autors com ara César Manrique, Juan José Gil, Millares, Cristino de Vera, González Méndez i Jesús Arencibia. Destaca en especial el celebèrrim quadre anomenat ‘Immigrants’, de Ventura Álvarez Sala, que el Museu del Prado va cedir a l’Ajuntament de Las Palmas de Gran Canaria el 1909. Aquesta obra presideix l’escala principal d’accés a les Cases Consistorials.

A més d’obres pictòriques, també hi ha prop d’una vintena d’escultures realitzades per artistes de la talla d’Eduardo Gregorio, Plácido Fleitas, Juan Borges, Josep Maria Subirachs o Martín Chirino.

Si visites aquesta zona a l’hivern, no et perdis el popular arbre de Nadal d’hidrogen que cada any es posa als peus de l’ajuntament.

Si vols, tens un parking Saba a la cèntrica plaça España obert les 24 hores del dia. Disposa de places per a persones amb mobilitat reduïda, cobertura per a telèfon mòbil i vigilància constant.

Aparcaments Saba a Las Palmas de Gran Canaria

Tenim pàrquings a ...

Moure’t per Las Palmas de Gran Canaria és fàcil si disposes d’un lloc on aparcar el cotxe a la primera. Al costat de les vies de comunicació principals trobaràs els nostres aparcaments, perquè puguis desplaçar-te amb tota la comoditat. No facis tombs per trobar un lloc on deixar el vehicle.

Deixa el cotxe a prop de ...

El sol, la platja, la gastronomia o els carrers: a Las Palmas hi ha milers de llocs que no et pots perdre si hi vas uns quants dies. Aprofita el temps que tens al màxim i no el malgastis buscant on aparcar el cotxe. Deixa’l al nostre aparcament, situat al costat dels punts clau, i estaràs prop de tots els llocs que vulguis visitar.