Parking a Platja de Las Canteras - Las Palmas de Gran Canaria

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada

Las Palmas de Gran Canaria gaudeix d’un clima extraordinari durant tot l’any. Per això, no és estrany que la platja principal, Las Canteras, sigui la més freqüentada per la majoria dels habitants de la ciutat, així com pels turistes que hi arriben de visita. És una de les 10 millors platges d’Espanya segons els premis Travellers' Choice Platges.Té un sistema de gestió ambiental excel·lent i té un certificat d’accessibilitat universal per a les persones amb mobilitat reduïda. És, doncs, un lloc ideal per a tothom.

La platja de Las Canteras comprèn tres zones que es corresponen amb els arcs i les inflexions que la pròpia platja dibuixa en el litoral: l’arc nord, l’arc central i l’arc sud. Cadascuna presenta certes particularitats morfològiques dignes de veure.

El nom de la platja prové de la “barra”, una roca sedimentària arenosa que discorre paral·lela a la vora del mar i que fa que estigui protegida de les inclemències meteorològiques i sobretot de l’onatge.

El visitant no s’ha de sorprendre que alguns habitants encara s’hi refereixin com la platja “del Arrecife”, com l’anomenaven abans. Aquest nom popular es deu a l’esmentada “barra” que emergeix de l’aigua com un escull (“arrecife” en castellà). Part d’aquesta massa rocosa es va utilitzar en diverses construccions de la ciutat, com, per exemple, la catedral.

La platja fa 3,1 quilòmetres de llargada i aproximadament 50 metres d’amplada. La sorra és de matisos daurats i gra fi, cosa que la fa idònia per passejar-hi descalç. Les aigües que banyen la sorra provenen de l’oceà Atlàntic i són aigües tranquil·les gairebé tot l’any.

Si vols, hi ha un parking Saba obert les 24 hores del dia al carrer León y Castillo, 324-328. Disposa de places per a persones amb mobilitat reduïda, cobertura per a telèfon mòbil i vigilància constant.

Aparcaments Saba a Las Palmas de Gran Canaria

Tenim pàrquings a ...

Moure’t per Las Palmas de Gran Canaria és fàcil si disposes d’un lloc on aparcar el cotxe a la primera. Al costat de les vies de comunicació principals trobaràs els nostres aparcaments, perquè puguis desplaçar-te amb tota la comoditat. No facis tombs per trobar un lloc on deixar el vehicle.

Deixa el cotxe a prop de ...

El sol, la platja, la gastronomia o els carrers: a Las Palmas hi ha milers de llocs que no et pots perdre si hi vas uns quants dies. Aprofita el temps que tens al màxim i no el malgastis buscant on aparcar el cotxe. Deixa’l al nostre aparcament, situat al costat dels punts clau, i estaràs prop de tots els llocs que vulguis visitar.