Parking a Catedral de Santa Anna - Las Palmas de Gran Canaria

Cerca avançada

En ple centre del barri de Vegueta es troba la catedral de Santa Ana, imponent i flanquejada per les seves torres bessones. Va ser construïda el 1478 durant el mandat dels Reis Catòlics després de la conquesta de Gran Canaria i va ser la primera església de les illes Canàries.Les obres de construcció van començar el 1500, però es va trigar quatre segles a acabar-la. Per culminar l’obra van haver d’intervenir-hi arquitectes i artistes diversos. Per això, si la visites podràs distingir-hi tres estils arquitectònics bàsics: gòtic, renaixentista i neoclàssic.

Val la pena contemplar algunes de les peces d’art de les capelles de la catedral. Entre aquestes obres, n’hi ha algunes del famosíssim escultor religiós José Luján Pérez.

A la part sud de la catedral trobaràs el Pati dels Tarongers, des d’on pots accedir al Museu Diocesà d’Art Sacre, que exposa nombrosos i valuosos objectes religiosos, com ara pintures de mestres flamencs i, fins i tot, una col·lecció imponent d’escultures espanyoles aplegades al llarg d’aquests quatre segles.

La catedral està oberta al públic de dilluns a divendres de 10.00 h a 16.30 h i dissabtes de 10.00 h a 13.30 h.

A un pas de la plaça de Santa Ana, darrere de la catedral, es troba un dels edificis més emblemàtics de Las Palmas, la Casa de Colón, de visita obligada per al turista.

També són molt curiosos els gossos de ferro fos que vigilen la catedral. Així mateix, cal destacar que és possible que et desorienti una mica el color de la catedral, però has de saber que, com molts edificis canaris, aquesta tonalitat fosca és deguda a l’origen volcànic de les pedres.

Si vols, trobaràs un parking públic Saba obert les 24 hores del dia al carrer León y Castillo, 53. Disposa de places per a persones amb mobilitat reduïda i vigilància constant.

Aparcaments Saba a Las Palmas de Gran Canaria

Tenim pàrquings a ...

Moure’t per Las Palmas de Gran Canaria és fàcil si disposes d’un lloc on aparcar el cotxe a la primera. Al costat de les vies de comunicació principals trobaràs els nostres aparcaments, perquè puguis desplaçar-te amb tota la comoditat. No facis tombs per trobar un lloc on deixar el vehicle.

Deixa el cotxe a prop de ...

El sol, la platja, la gastronomia o els carrers: a Las Palmas hi ha milers de llocs que no et pots perdre si hi vas uns quants dies. Aprofita el temps que tens al màxim i no el malgastis buscant on aparcar el cotxe. Deixa’l al nostre aparcament, situat al costat dels punts clau, i estaràs prop de tots els llocs que vulguis visitar.