Parking a Ajuntament de Màlaga - Màlaga

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


L’Ajuntament de Màlaga és una de les quatre administracions públiques d’aquesta capital de província. Els responsables polítics que el dirigeixen són escollits per sufragi universal des del 1979. La seu de l’Ajuntament, conegut com a Casa Consistorial, està situada a l’avinguda Cervantes, un dels carrers principals de la ciutat.

És l’organisme amb més competències de Màlaga i està presidit per l’alcalde. De fet, regula la vida diària de la ciutat i els seus habitants, prop de 600.000 persones. Els ciutadans hi van per fer tràmits convencionals, queixes, peticions i consultes. Per als visitants de la ciutat és una aturada obligada, no només per la importància cultural i històrica de l’edifici sinó perquè es tracta d’un lloc clau per recollir la informació turística necessària de la ciutat.

La zona és molt cèntrica i acull monuments i edificis arquitectònics diversos que pots incloure en la teva ruta turística. Un exemple és el Museu del Patrimoni Municipal, al passeig Jesús el Rico, o el Málaga Town Hall, al darrere de l’ajuntament. Aquest edifici va ser construït el 1912, quan l’alcalde era Ricardo Albert. L’edificació del monument va finalitzar el 1919 amb l’alcalde Manuel Romero Raggio.

A més, a la dreta del consistori trobaràs els jardins de Pedro Luis Alonso, un parc molt ampli, perfecte per descansar de la ciutat en un espai natural o descansar en un dels seus bancs després de visitar tota aquesta zona. Els jardins desemboquen en un parc molt extens que al mig té una font imponent, coneguda com la font de las Tres Gràcies.

Per arribar a l’ajuntament pots agafar l’avinguda Cervantes o el carrer Guillén Sotelo. Trobar aparcament a la zona no és fàcil, però pots aparcar el cotxe prop de l’estació, en un dels nostres parkings públics Saba, obert les 24 hores del dia.

Aparcaments Saba a Màlaga

Tenim pàrquings a ...

Si decideixes anar a Màlaga en cotxe, recorda que els nostres aparcaments estan situats en llocs estratègics perquè et puguis desplaçar amb comoditat. Trobaràs un parking prop de l’estació de tren, perquè vagis allà on vulguis. A més, disposes d’un altre aparcament a l’aeroport de Màlaga. Així podràs deixar el cotxe en un lloc segur mentre estàs de viatge.

Deixa el cotxe a prop de ...

Màlaga és una ciutat amb un atractiu únic. La majoria de turistes que la visiten no dubten a tornar-hi. Perquè gaudeixis de la teva estada i passegis pels seus carrers amb tota la comoditat, posem a la teva disposició els nostres aparcaments. Aprofita el temps al màxim i no el perdis buscant un lloc on deixar el cotxe.