Parkings a Màlaga

Cerca avançada
Situada al centre d’una badia encerclada per muntanyes, Màlaga és una de les ciutats més importants d’Andalusia. Persones d’arreu del món la visiten tots els mesos de l’any i això fa que aparcar-hi el cotxe pugui ser complicat. Com a solució, posem a la teva disposició els nostres parkings, perquè puguis deixar-hi el vehicle.

Aparcaments Saba a Màlaga

Explanada de la Estación, s/n, 29002 Malaga

Preu hora des

1,95 €/hora

.
Més informació

Tenim pàrquings a ...

Si decideixes anar a Màlaga en cotxe, recorda que els nostres aparcaments estan situats en llocs estratègics perquè et puguis desplaçar amb comoditat. Trobaràs un parking prop de l’estació de tren, perquè vagis allà on vulguis. A més, disposes d’un altre aparcament a l’aeroport de Màlaga. Així podràs deixar el cotxe en un lloc segur mentre estàs de viatge.

Deixa el cotxe a prop de ...

Màlaga és una ciutat amb un atractiu únic. La majoria de turistes que la visiten no dubten a tornar-hi. Perquè gaudeixis de la teva estada i passegis pels seus carrers amb tota la comoditat, posem a la teva disposició els nostres aparcaments. Aprofita el temps al màxim i no el perdis buscant un lloc on deixar el cotxe.