Parking a Port de Màlaga - Màlaga

Cerca avançada


El port de Màlaga, ubicat a la badia, està gestionat per les autoritats portuàries de la ciutat. Es va començar a remodelar el 1998 i, gràcies a això, ara el port no només és d’ús mercantil sinó que també hi ha zones habilitades per a l’oci dels ciutadans. Disposa d’una gran superfície comercial i acull el Centre Pompidou de Màlaga.

També inclou una terminal molt àmplia per a creuers que ha situat Màlaga com una de les ciutats capdavanteres d’Espanya pel seu port i la seva capacitat per rebre creuers.

La zona portuària data del segle IX aC i comprenia el cantó occidental del que avui és el palau de l’Aduana fins a la Puerta Oscura, una extensió de prop de 500 metres. Actualment el port té una superfície d’1.150.884 metres quadrats.

A més del seu ús portuari, la zona té un gran interès històric, ja que ha vist passar els fenicis, els cartaginesos, els romans i els musulmans. Al segle XV, concretament el 1487, els Reis Catòlics van arribar a Màlaga i van autoritzar les obres per construir els molls que més tard formarien part del port. Després d’un llarg període de paralització, al segle XVIII es van reprendre les obres i també es va ampliar el port. En aquesta època es va crear el moll i l’escala Nuevo i els magatzems de les drassanes, però fins al segle XX no hi va començar a haver activitat industrial. Per aquestes dates, a l’activitat comercial, se li uneix la logística i les primeres escales turístiques.

Podràs trobar un dels nostres parkings Saba a l’Esplanada de la Estación, al costat de la zona portuària. No t’hauràs de preocupar pels horaris, perquè el nostre aparcament està obert les 24 hores del dia.

Aparcaments Saba a Màlaga

Tenim pàrquings a ...

Si decideixes anar a Màlaga en cotxe, recorda que els nostres aparcaments estan situats en llocs estratègics perquè et puguis desplaçar amb comoditat. Trobaràs un parking prop de l’estació de tren, perquè vagis allà on vulguis. A més, disposes d’un altre aparcament a l’aeroport de Màlaga. Així podràs deixar el cotxe en un lloc segur mentre estàs de viatge.

Deixa el cotxe a prop de ...

Màlaga és una ciutat amb un atractiu únic. La majoria de turistes que la visiten no dubten a tornar-hi. Perquè gaudeixis de la teva estada i passegis pels seus carrers amb tota la comoditat, posem a la teva disposició els nostres aparcaments. Aprofita el temps al màxim i no el perdis buscant un lloc on deixar el cotxe.