Parking a Catedral de Mallorca - Palma De Mallorca

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


Sobre la badia de Palma s’alça la monumental catedral de Mallorca, coneguda també pels mallorquins com la Seu. És un temple d’estil gòtic llevantí que té unes muralles romanes renaixentistes construïdes per protegir la ciutat de possibles setges per mar. És l’única catedral gòtica que té aquesta peculiaritat.

Va ser declarada monument historicoartístic el 1931 i, tot i que es va començar a construir el 1229, no es va acabar fins al 1601.

Tot a la catedral de Palma de Mallorca és immens. Diuen que té la rosassa gòtica més gran del món: ni més ni menys que 15 metres. Tota la construcció en si és enorme, ja que la volta assoleix la monumental alçària de 44 metres. Només la supera la catedral de Beauvais, amb 48 metres d’alçària. En total fa 21 metres de llarg i 55 d’ample i té tres capelles paral·leles a la capçalera i nombroses capelles laterals entre els contraforts.

A més del seu interès històric i religiós, des del 2007 cal afegir-hi la capella del Santíssim o de Sant Pere, decorada per l’artista Miquel Barceló, una obra que té tants detractors com entusiastes, però que sens dubte val la pena visitar. L’artista Miquel Barceló ha plasmat la representació del miracle dels pans i els peixos en argila, amb esquerdes, com si fóssim en una cova més que en una capella. És una visita imprescindible si ets a Mallorca.

Si la visites cap al migdia, podràs observar com el sol passa a través de la rosassa i la llum es descompon en centenars de colors que il·luminen la catedral. És un espectacle digne d’admiració.

Si vols, trobaràs un parking públic Saba a la plaça de Sant Antoni, un aparcament situat al centre de la ciutat a molt pocs metres de la catedral de Palma de Mallorca. El parking perfecte per aparcar-hi el teu vehicle i gaudir d’aquesta ciutat.

Aparcaments Saba a Palma De Mallorca

Tenim pàrquings a ...

Si et vols desplaçar per l’illa amb comoditat, recorda que tenim un parking situat al costat de l’estació de tren i prop de les vies principals de la ciutat. Des d’allà, et podràs moure cap on necessitis sense haver-te de preocupar per trobar un lloc on aparcar el vehicle. Deixa’l tant de temps com vulguis per gaudir de l’illa: nosaltres en tindrem cura.

Deixa el cotxe a prop de ...

La catedral, la Rambla o el castell de Bellver són alguns dels llocs que no et pots perdre si vas alguns dies a Palma de Mallorca. Milers de turistes els visiten durant tot l’any i trobar-hi un lloc per aparcar el cotxe acostuma a ser complicat. Per aquest motiu, posem a la teva disposició el nostre aparcament del centre de la ciutat.