Parkings en

Parkings enAl carrer de la Riera, al bell mig de la ciutat, trobaràs el Teatre Principal de Palma de Mallorca, un edifici construït al mateix lloc on abans hi havia l’antiga Casa de les Comèdies (segles XVII-XIX). El Teatre Principal es va inaugurar el 1857 i durant el seu primer any de vida s’anomenava Teatre de la Princesa.

El 3 de juny del 1858 s’hi va estrenar Macbeth amb música de Verdi, una obra que va tenir molt bon acolliment. Malauradament, després de la cinquena representació, la nit de l’11 al 12 de juny, es va declarar un terrible incendi que va destruir pràcticament tot el teatre, a excepció de la façana i les parets laterals.

Poc temps després de la tragèdia es va començar a restaurar l’edifici i el projecte va recaure sobre els mateixos arquitectes i decoradors. Després de dos anys de treballar-hi intensament, es va acabar l’obra i el teatre va passar a anomenar-se Teatre Príncep d’Astúries.

Des de llavors, al llarg dels anys s’han anat fent millores en el teatre per dotar-lo de tot el que calia per convertir-lo en un dels centres d’espectacles més significatius de Mallorca. S’hi fan representacions d’arts escèniques de tota mena en diverses llengües: teatre, òpera, sarsuela, dansa o revista, entre d’altres. Aprofitant l’espai del teatre, es va crear el cor del Teatre Principal de Palma de Mallorca, per actuar en les temporades d’òpera i sarsuela.

A part d’obrir els dies que hi ha representacions, el teatre ofereix una visita gratuïta al públic en general cada dissabte a les 12.00 h i com a màxim s’admeten grups de fins a 30 persones.

Si vols aparcar a prop, hi ha un parking Saba a la plaça de Sant Antoni on podràs estacionar el vehicle i gaudir tranquil·lament d’una obra al Teatre Principal.

 

Amb els millors serveis per a la teva comoditat

Previous
 • 24 hores obert

  24 hores obert

 • Cobertura per a telefonia mòbil

  Cobertura per a telefonia mòbil

 • Càmeres de seguretat

  Càmeres de seguretat

 • Mobilitat reduïda

  Mobilitat reduïda

 • VIA T

  VIA T

Next