Parking a Catedral de València - València

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


Situada al bell mig de la ciutat de València trobaràs la Seu, també anomenada formalment catedral de Santa Maria de València. Actualment és la seu de l’arquebisbat de València.

La catedral actual es va acabar el 22 de juny del 1262 i es va edificar sobre les ruïnes de la primera catedral de València, que datava del segle VI, en l’època romanovisigoda. No obstant això, ara hi destaca sobretot la influència gòtica, tot i que també es poden apreciar els estils barroc i renaixentista.

A l’interior hi ha el famosíssim Sant Calze, datat del segle I, que va donar a la catedral el rei Alfons el Magnànim el 1436. Es tracta d’un objecte de culte i veneració que atreu devots i curiosos d’arreu del món. A més, a l’interior el visitant no només trobarà l’antiga sala capitular o capella del Sant Calze, o el Cimbori, obra mestra de l’art gòtic, sinó que també podrà delectar-se amb la Girola, d’estil gòtic valencià, l’altar major o presbiteri, decorat amb pintures renaixentistes, i la nau principal i les laterals, d’estil gòtic valencià.

De l’exterior destaquen elements singulars com ara la porta oriental, la petita capella de Sant Jordi, l’arcada Obra Nova, la porta dels Apòstols, el campanar anomenat Micalet, i la porta barroca dels Ferros.

A més, disseminades per les parets, hi ha algunes de les primeres i millors pintures del Quattrocento de tota la península Ibèrica, que van arribar de Roma a través d’artistes contractats per Alexandre VI.

Si vols, pots aparcar el teu vehicle prop de la zona en un dels aparcaments públics Saba, el que hi ha a l’estació de València Nord, situat al carrer Xàtiva, 24. És el nostre aparcament més proper al centre de la ciutat i et permetrà gaudir de tranquil·les passejades per València.

Aparcaments Saba a València

Tenim pàrquings a ...

Moure’t per València, amb totes les comoditats del teu vehicle, ara és possible. Tens els nostres parkings molt a prop dels punts més importants de la ciutat. T’oferim la manera més fàcil de moure’t cap a la teva destinació. Podràs oblidar-te de fer tombs buscant aparcament: nosaltres ens encarregarem de tot i només hauràs de preocupar-te de gaudir. Saba és present a les principals estacions de tren de la ciutat, com ara la de València Nord o l’estació de l’AVE de Joaquín Sorolla.

Deixa el cotxe a prop de ...

Amb unes platges que no tenen comparació, València és una oportunitat ideal per gaudir de sol, de platja i de passejades per llocs màgics. Però trobar-hi aparcament pot resultar complicat. Ara, però, es possible fer tot això sense preocupar-te pel teu vehicle. Compta amb els nostres parkings i gaudeix de la teva estada en aquesta preciosa ciutat, amb totes les comoditats de viatjar amb el teu cotxe.