Parkings en

Parkings enSituat entre la plaça del Mercat, al costat de la Llotja de la Seda, i la plaça de la Ciutat de Bruges, es troba el Mercat Central de València. És un lloc ple de color i vida on estan establerts prop de 400 petits comerciants. A més, t’interessarà saber que és el centre més gran d’Europa especialitzat a oferir productes frescos. Mobilitza una activitat diària de 1.500 persones ni més ni menys.

L’edifici està emmarcat dins del denominat estil modernista i l’obra va ser a càrrec dels arquitectes Francesc Guàrdia i Vial i Alexandre Soler.

Sens dubte, el mercat és un dels principals reclams tant per als valencians com per als turistes. Només visualment, ja és un autèntic espectacle. Apreciar la ingent quantitat de productes de primera qualitat que omplen els mostradors de les parades, molts dels quals estan ordenats per colors, és una sensació que no té comparació. Els preciosos finestrals decorats amb motius florals i blasons projecten una llum tènue i tornassolada vers l’interior de l’edifici que el doten d’una calidesa especial. La millor garantia de qualitat és veure els millors xefs de València anar diàriament a proveir-se dels productes frescos que s’hi venen.

Obre de dilluns a dissabte, de 7.30 h a 14.30 h i diumenge és el dia de descans setmanal. Si vols, pots aparcar el teu vehicle prop de la zona en un dels aparcaments públics Saba, el que tenim a l’estació de València Nord, situat al carrer Xàtiva, 24. És el nostre aparcament més proper al centre i al Mercat Central de València.

 

Amb els millors serveis per a la teva comoditat

Previous
 • 24 hores obert

  24 hores obert

 • Cobertura per a telefonia mòbil

  Cobertura per a telefonia mòbil

 • Càmeres de seguretat

  Càmeres de seguretat

 • Mobilitat reduïda

  Mobilitat reduïda

 • VIA T

  VIA T

Next