Parking a Mercat Central de València - València

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


Situat entre la plaça del Mercat, al costat de la Llotja de la Seda, i la plaça de la Ciutat de Bruges, es troba el Mercat Central de València. És un lloc ple de color i vida on estan establerts prop de 400 petits comerciants. A més, t’interessarà saber que és el centre més gran d’Europa especialitzat a oferir productes frescos. Mobilitza una activitat diària de 1.500 persones ni més ni menys.

L’edifici està emmarcat dins del denominat estil modernista i l’obra va ser a càrrec dels arquitectes Francesc Guàrdia i Vial i Alexandre Soler.

Sens dubte, el mercat és un dels principals reclams tant per als valencians com per als turistes. Només visualment, ja és un autèntic espectacle. Apreciar la ingent quantitat de productes de primera qualitat que omplen els mostradors de les parades, molts dels quals estan ordenats per colors, és una sensació que no té comparació. Els preciosos finestrals decorats amb motius florals i blasons projecten una llum tènue i tornassolada vers l’interior de l’edifici que el doten d’una calidesa especial. La millor garantia de qualitat és veure els millors xefs de València anar diàriament a proveir-se dels productes frescos que s’hi venen.

Obre de dilluns a dissabte, de 7.30 h a 14.30 h i diumenge és el dia de descans setmanal. Si vols, pots aparcar el teu vehicle prop de la zona en un dels aparcaments públics Saba, el que tenim a l’estació de València Nord, situat al carrer Xàtiva, 24. És el nostre aparcament més proper al centre i al Mercat Central de València.

Aparcaments Saba a València

Tenim pàrquings a ...

Moure’t per València, amb totes les comoditats del teu vehicle, ara és possible. Tens els nostres parkings molt a prop dels punts més importants de la ciutat. T’oferim la manera més fàcil de moure’t cap a la teva destinació. Podràs oblidar-te de fer tombs buscant aparcament: nosaltres ens encarregarem de tot i només hauràs de preocupar-te de gaudir. Saba és present a les principals estacions de tren de la ciutat, com ara la de València Nord o l’estació de l’AVE de Joaquín Sorolla.

Deixa el cotxe a prop de ...

Amb unes platges que no tenen comparació, València és una oportunitat ideal per gaudir de sol, de platja i de passejades per llocs màgics. Però trobar-hi aparcament pot resultar complicat. Ara, però, es possible fer tot això sense preocupar-te pel teu vehicle. Compta amb els nostres parkings i gaudeix de la teva estada en aquesta preciosa ciutat, amb totes les comoditats de viatjar amb el teu cotxe.